Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość nie kapuje

Moja koleżanka na fioła na punkcie zapasów, jakby miała być wojna

Polecane posty

Gość gość
A co Ciebie to obchodzi co ma w szafkach? Zajrzyj jej jeszcze do komody, sprawdź ile ma par majtek...

Gość gość
Jak ruski nas zaatakują to żadne zapasy nie będą potrzebne.

Gość gość
dziś Bo w Niemczech po ulicach biegają muzułmanie, więc im mniej wyjść do sklepu tym lepiej, a żeby nie chodzić często do sklepu, trzeba robić zapasy.

Gość gość
A kto powiedział, że ruscy poślą na nas broń atomową, jeżeli w ogóle nas zaatakują? Przecież oni załatwiliby nas w inny sposób, jak Ukrainę, czy Gruzję.

Gość gość
Jak kogoś takiego można zapraszać do domu????,przejrzy wszystkie kąty plotkara:P i póżniej komentuje

Gość gość
a jesli rzeczywiscie bedzie wojna? A czytalas kiedys książkę "Droga" C. MCarthy'ego? Moze Twoja kolezanka ją czytała i stąd te zapasy.

Gość gość
Też mam duże zapasy.bo kupuję na promocjach. A ze też mam gdzie trzymać to kupuję na zapas.

Gość gość
Ja mam cala spizarnie zawalona sloikami, puszkami, kaszami itd, Cukru akurat nie, bo nikt nie slodzi, a woda i tak nie powinna dlugo stac w butelkach. Nie robie specjalnie zapasow, tak jakos wychodzi, nie cierpie, jak mi czegos zabraknie w czasie gotowania lub wieczorem, nie robie zakupów codziennie.

Gość gość
dziś - tylko czy te portale sa lepsze od naszych wiadomosci.. przestrzegam przed portalem zmianynaziemi, który szerzy na wszystkie strony panike, co rusz prognozuja jak nie ruska inwazje, to asteroidy, powodzie, ogólnie chca trzymac ludzi w strachu... odpowiadaja za to rosyjskie słuzby specjalne podobno.. a to co robi Putin raczej tez słuzy zeby ludzie sie go bali, a nie ze planuje cos na serio