Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem właśnie w Meksyku przed Catedral de San Ildefonso

Polecane posty

Gość gość

a przed katedrą jest stoisko z napisem "Diario de Jucatain". Napis mogę mylić bo litery są ozdobne i nie wiem czy to Jucatain czy Yucatain. Wie ktpoś co to znaczy? Smieszą mnie meksykańsci - mają takie ogromne szescioramienne gwiazdy na lewej klapie marynarki - jak z westernów :D

Gość gość
* - Smiesza mnie meksykańscy POLICJANCI - miało być PS. a tak w ogóle jesten na Celle 61

Gość gość
O wwłąśnie podjechał gliniarz na motorze YAMAHA i ma na kasku (takim orzeszku jak ZOMO) gwiazdę... DIEMIO-ramienną (!!!) To ja już nie nie rozumiem

Gość gość
SIEDMIO-ramienna miało być

Gość gość
Zazdrościcie mi że właśnie pomykam sobie Cella 61 i widzę sklep z napisem COPYLIKE COPIAS? :)

Gość gość
* - Celle 61 miało być A na skrzyżowaniu Celle 61 i Celle 64 jest bar CAMPECHE. Ni chvja nie wiem co to znaczy. ZNam tylko parę słów po ichniemu :D :D

Gość gość
A teraz przede mną sklep TIENDA DE ABARROTES - LA ISABELITA gdzie zamierzam wejść i kupić sobie wodę bo cholernie tu gorąco. Jest tablica z napisem "PROMOTION AGUA EPURA DE 2 LT A SOLO $ 10 Pisas" Rozumiem, że chodzi wodę 2-litrową w promocji za 10 peso. To się opłaca jak cholera bo ostatnio tyle płaciłem za MAŁĄ półlitrową butelkę.

Gość gość
Wez juz zamknij te google street viev

Gość gość
A tak w ogóle to jestem zakwaterowany w hotelu MARSELLA na Celle 68 nr 507. Co do warunków to ciężko to o luksusy ale przynajmniej jest w centrum Meridy i nie muszę nap***alać kolosów żeby się przejść po tutejszych sklepach.

Gość gość
przestań ćpać od samego rana :P

Gość gość
O 3 w nocy chodzisz po sklepach ?