Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Podobno nie doros艂am do swojego wieku i jestem dziwna.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wczoraj taki tekst us艂ysza艂am w pracy i nie do mnie bezpo艣rednio, ale za moimi plecami o mnie. Przekroczy艂am ju偶 40, mam 2 dzieci, m臋偶a i wg mnie normalny dom. Okazuje si臋 偶e w opinii innych jednak nie do ko艅ca. W pracy kole偶anki rozmawiaj膮 g艂贸wnie o problemach z dzie膰mi i zajmuje im to po艂ow臋 czasu pracy. Ja nie rozmawiam o dzieciach, nie widz臋 takiej potrzeby. Wiedz膮 tylko ile maj膮 lat i jakie nosz膮 imiona, na tym uci臋艂am wszystkie rozmowy. Drugi wa偶ny temat to m膮偶 lub partner oraz jego dochody i trzeci to zakupoholizm. O moim m臋偶u r贸wnie偶 nie rozmawiam, po co komu ta wiedza gdzie on pracuje i ile zarabia? Kilka razy przyjecha艂 po mnie do pracy i od razu go oplotkowa艂y z powodu d艂ugich w艂os贸w i nietypowego auta. O zakupach ciuch贸w i kosmetyk贸w te偶 si臋 ze mn膮 nie pogada bo makija偶u nie stosuj臋, a ciuchy kupuj臋 g艂贸wnie w lumpeksach albo szyj臋 sama bo potrafi臋. Nosz臋 wi臋c rzeczy raczej nietypowe i to podobno stanowi o mojej niedojrza艂o艣ci lub jak to kto艣 powiedzia艂 "staram si臋 zatrzyma膰 czas". Poza tym us艂ysza艂am 偶e podobno jeste艣my sk膮pi, albo mamy kredyty i nie sta膰 nas na fryzjera (nie farbuj臋 w艂os贸w) i lepsze ubrania (m膮偶 przyjecha艂 w dresie), a nasze dziec***ewnie s膮 na co艣 chore albo rosn膮 na bandyt贸w, bo jak unikam rozm贸w o nich to jest podejrzane. Kto艣 nawet wyrazi艂 pogl膮d 偶e mo偶e powinna si臋 nami zainteresowa膰 opieka spo艂eczna bo "ten jej m膮偶 wygl膮da jak bezdomny". Dos艂ownie mnie wmurowa艂o, m膮偶 na szybko z gara偶owych porz膮dk贸w wpad艂 w auto i przyjecha艂 po mnie 偶ebym nie musia艂a czeka膰 bo pogoda by艂a paskudna i mia艂 pewnie garnitur w艂o偶y膰 偶eby odpowiednio wygl膮da膰? Musicie takie ploty o ludziach sia膰 je艣li ich w og贸le nie znacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pokaz cycki zobaczymynczy juz dorosla艣;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
glupia odpowiedz, nie zwracaj na nia uwagi

Udost臋pnij ten post