Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie, swędzi i piecze pochwa! Co robić?

Polecane posty

Gość gość
dziś przecież pisze że pipa odmówiła mi pomocy! Ciesz się że trafiłaś na pomocnego lekarza bo byś zdychala jak ja!

Gość gość
No zwłaszcza jakby zamiast iść do lekarza pisała na Kafe jak ty. Bosz, co za kretynka.

Gość gość
18.49 Pisałam rano bo myślałam że są jakieś domowe sposoby ale już nie wytrzymałam i poszłam do lekarza. Wszędzie brak kultury, dlaczego mnie wyzywasz co?

Gość gość
Na wszystko są domowe sposoby, nawet na leczenie otwartych złamań. Ale po pierwsze powinnaś to wygooglać, chociażby na forach medycznych, a po drugie to nie był pryszcz na brodzie tylko narządy rodne. Myśl troche następnym razem.

Gość gość
Nie ucz mnie myślenia bo przykład podałaś słaby. Właśnie wyszłam od dr, dostałam leki i jadę do apteki. Oby pomogło. Dziękuję wszystkim normalnym i pomocnym osobom.

Gość gość
Uczyć Cie myślenia? Chyba juz za późno.

Gość gość
Hehe, już ulżyłaś sobie internetowa hejterko? :D

Gość gość
Dziewczyny, poczytajcie sobie o działaniu octeniseptu. Działa na bakterie i grzyby. Można nawet kupić specjalny aplikator dopochwowy. Sama ostatnio szukałam jakiegoś sposobu, bo siedzę z dwójką chorych dzieci i nie mam jak iść do lekarza. Jestem w trakcie i juz nie ma objawow zadnych.Stosowanie nawet napisano jest na tej ulotce- książeczce na etykiecie.

Gość gość
Rzeczywiście fajny pomysł ale aplikatora też nie wsadzę do pochwy… I to zdziwienie lekarki kiedy powiedzialam ze dziewica…pytała jeszcze 3 razy aby się upewnić…