Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znaleźć mężczyznę wiernego, ktory będzie na zawsze i nie zostawi??

Polecane posty

Gość gość

jak ? gdzie ?

Gość gość
Szukaj wsrod niesmialych na portalach

Gość gość
no nie da się, niestety

Gość gość
Ja takiego mam. Mamy około 40 lat. Ręcze za niego i za siebie. Da się, próbujcie.

Gość gość
to samo pytanie jak znaleźć taką kobiete

Gość gość
12.22 NIGDY nie bądź pewna faceta w 100%. Niejedną juz była taka pewna swojego misiaczka a potem wielki szok bo on zdradził. Nie sztuka jest być wiernym gdy się nie ma okazji do zdrady...

Gość gość
Tacy istnieją, i wśród kobiet, i wśród mężczyzn, ale potrzeba mnóstwo cierpliwości, nadziei i wiary w szukaniu... Tacy są już na wyginięciu, niestety...

Gość gość
Ale dlaczego ma nie być pewna swojego faceta? Ma go śledzić i profilaktycznie kontrolować? Jeśli zdradzi to jego strata, myślę, że kobiety w ostatnim stuleciu nabrały pewności siebie i spokojnie kopną zdradzacza w dupę.

Gość gość
Jak życie pokazuje i tematy na kafe jednak nie.

Gość gość
A dlaczego za najważniejsze uważasz to, żeby ciebie przypadkiem nie zostawił? Nie jest ważniejsze, żeby był dobrym mężem, kochankiem czy ojcem dla dzieci?

Gość gość
12.27 No jestem pewna. I nie zmienię swojego podejścia. Jesteśmy małżeństwem i nie trzymam go na siłę w domu. Każdy z nas ma swoje pasje. Wiem, że jestem dla niego najważniejsza. Poprostu to wiem.

Gość gość
Wybierz takiego, który: - ma małego pitka - jest brzydki - jest nieśmiały - zarabia mało lub wcale Taki nawet jak będzie chciał zdradzić z inną kobietą to tamta go zabije śmiechem :P

Gość gość
dziś jakie farmazony :D

Gość gość
znam brzydkiego biednego , ktory zranil swoja dziewczyne i rzucil, znam tez przystojnego ktory dobrze zarabia i jest ze swoja dziewczyna od 16 lat, jest to jegopierwsza i jedyna dziewczyna a najpiekniejsza tez nie jest

Gość Młodyx23
Trzeba szukać sercem. Przede wszystkim używać mózgu i widzieć wszystko. I nie chodzi tu tylko o wygląd, bo to można zmienić w każdej chwili.

Gość gość
13:06 dziewczynę można mieć jedną a kochanek sto :D naiwne te kobiety są aż miło

Gość gość
Jak? Oto jest pytanie. Zycie to totolotek, poza tym ludzie nierzadko sie zmieniaja, odbija im. Trudno wiec miec pewnosc co do drugiej osoby. Ale mozna pomoc losowi. Kierowac sie rozumem, nie jedynie wygladem czy fejmem potencjalnego kandydata. Przeswidrowac go na wylot, dowiedziec sie jak najwiecej (np. z kim sie koleguje - nasi przyjaciele, znajomi z wyboru tez swiadcza o nas). Obserwowac w trudnych sytuacjach i nie przymykac oka na ewentualne szoki. Sprawdzac jak reaguje na inne kobiety, w internecie i w realu. I, jesli jestes wierzaca, modlic sie o dobrego meza. Ja tak robilam, jestem szczesliwa mezatka od lat - aczkolwiek zdaje sobie sprawe, ze to nie musi byc mi dane na zawsze, gdyz jak wyzej. Wszystkiego najlepszego.

Gość gość
Po pierwsze - nigdy nie opieraj się emocjonalnie na drugiej osobie. Po drugie - popracuj nad umiejętnością wyczuwania i prawidłowego oceniania drugiego człowieka. Po trzecie - pracuj nad samą sobą, nad kobiecością. Nad charakterem, postawą i stylem. Fakt jest taki, że jeśli kobieta potrafi być kobieca, potrafi zafascynować sobą faceta, zaintrygować go na codzień, przykuć uwagę, to facet będzie sie dla niej starał. Definicja ''miłości'' płci brzydkiej opiera się na pożądaniu. Póki facet Cię chce, póty nie straci zainteresowania i nie odejdzie. Współczesne kobiety przegrywają na feministycznej postawie, są roszczeniowe, kontrolujące, fosiaste, manipulują, usiłują za wszelką cenę być mądrzejsze i lepsze od partnera. Wyzbądź się tych cech, a już Twoje szanse wzrosną. I żeby była jasność, nie mówię o odgrywaniu roli, tylko o pracy nad sobą i swoim charakterem. Niestety, pójście na łatwiznę nie pomoże, podróbki są rozpoznawalne.

Wystarczy być dla swojego faceta księżniczką - ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Ideał kobiety to dama w salonie, kucharka w kuchni i d***** w sypialni. Niestety kobiety często mylą te zależności i stają się d******* w salonie, kucharkami w sypialni i damami w kuchni. A to powoduje, że zaczynamy się rozglądać za innymi.

Gość gość
Ale farmazony powtarzasz. Krzyzyk na droge, kolo.

Gość gość
13:15 rozumiem że podlizywanie się facetowi i udawanie słodkiego miłego popychadełka i idiotki to recepta na to znaleźć wiernego mężczyznę? buhhhhha powodzenia to nie średniowiecze faceci też idą z duchem czasu i szukają partnerki a nie kobiety bluszcz :)

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jest u Ciebie niewypracowana, także polecam nadrobić braki ;)

Gość gość
Poszukaj prawiczka

Gość gość
Poszukaj prawiczka

Gość gość
Prawiczki to najgorsi k****arze na planecie. Są w związku, a ****ają co popadnie, bo przecież mają prawo się wyszaleć :D. SIO!

Gość WrednyChhh00y
No na pewno nie znajdziesz siedząc tu i p*****lac farmazony z bandą stulejarzy, którzy w przypływie desperacji byliby w stanie w******* nawet 80 latke byleby wyj***c. Znajdź sobie zajecie, hobby nie wiem pójdź do baru/na koncert/do kina k***a gdziekolwiek byleby tylko wyjść do ludzi. Ja nie lubię ludzi i ich głupoty więc nie wychodzę ale Ty możesz sobie pójść :D PS: za pozwolenie nie dziękuj xDD

Gość gość
brzydki nie zdradzi a przystojnemu same kobiety do lozka wskakuja to i zdradzic latwo.

Gość gość
14.48 dokładnie. Tez uwazam ze przystojny na którego lecą kobiety prędzej czy później zdradzi. Nie zdradza tylko ten który nie ma do tego okazji. Ludzie nie są monogamistami, ani faceci ani kobiety.

Gość gość
Myślisz że pasztety nie mają okazji do zdrad? To chyba mało wiesz o życiu. Większość ludzie to przecietniaki a zdradzają się grubo.