Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Kochane piszę tu ponieważ spóźnia mi się okres pierwszy raz w życiu już dwa dni. Kochałam się z mężem w dni płodne miesiąc temu ale bez wytrysku. Dostałam wtedy okres w terminie i trwał normalnie 6 dni. W tym miesiącu kochaliśmy się raz tydzien temu czyli 5 dni przed spodziewaną miesiączką też bez finiszu. Niby szanse bliskie zeru zajścia w ciaze.. ale jednak mnie zastanawia ten brak okresu. A na test za wczas skoro kochalismy sie tydzien temu i jakims cudem zaszlam prawda?

Gość gość
Dodam, że trzy dni temu nie mogłam wstać z łózka bo tak mnie bolał jajnik a teraz boli mnie w krzyżach.. Nigdy nie miałam czegoś takiego.

Gość gość
Ciaza raczej wykluczona, możesz miec torbiel na jajniku. Czasami bolesne skurcze może powodować tez mięśniak. Poczekaj jeszcze 5 dni, jesli nie będziesz miała okresu to do lekarza. W miedzy czasie dla swojego świętego spokoju możesz sobie zrobic test.

Gość gość
szanse takie jak wygrana w totolotka. szczerze wątpię.

Gość gość
No właśnie wiem, że ciąża to raczej byłbaby cudem. Ale jednak do głowy przychodzą różne myśli tym bardziej, że pierwszy raz w zyciu spoznia mi sie okres. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
mnie sie kiedyś tez pierwszy raz spóźnił okres - tydzień. W ciazy nie jestes.

Gość gość
Jak marne szanse? Skoro bez prezerwatywy to w płynie plemniki tez moga byc, przeciez to wiedza z podstawówki

Gość gość
17:34 racja

Gość gość
Ja wiem, że w preejakulacie też sa plemniki. Ale dostalam okres po tym jak uprawialismy sex w dni plodne a teraz kochalismy sie 5 dni przed okresem spodziewanym. No ale zrobilam test dzis i wyszla bardzo cienka jasna kreska. Czy to mozliwe ze zaszlam miesiac temu i mialam normalny okres? W pierwszej ciazy nie mialam zadnych krwawien.

Gość gość
Jezeli wyszla druga cienka kreska to na 99% ciaza.

Gość gość
Ale jak druga kreska ci wyszla? Przeciez mialas okres a pozniej w dni nieplodne sie waliliscie. Niepokalane poczecie chyba

Gość gość
To można mieć okres w ciąży??!!

Gość gość
Można miec krwawienie przypominające okres przez pierwsze 3 miesiące.

Gość gość
Można mieć okres w ciąży. Ileś % kobiet ma go nawet do 5miesiaca ale jest on trochę inny niż zazwyczaj. Mniej obfity i krótszy.