Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem sie nieszczęsliwie

Polecane posty

Gość gość

Mam dosć kobieta którą kocham ma kogoś innego...

Gość gość
daj jej spokój i zacznij żyć po swojemu ...

Gość gość
A kocha tego innego? Może jest szansa?

Gość gość
Lepiej sie odkochaj ,no chyba ze dalej chcesz cierpiec.

Gość gość
nie wiem cholera.. jest ladna .... powiedziała mi że ma kogoś...

Gość gość
Zawsze tekst jest ładna. Ale z was proste stworzenia haha

Gość gość
dokladnie, kolejny pustak..nie zal mi go

Gość gość
A kto normalny sie zakochuje w brzydkich. Ja patrze na wyglad ale i na rozum. Jestem przystojny to mam prawo. Nie jestem autorem jakby co. Ale bez chemii i pociągu związków nie uznaje.

Gość gość
'Jestem przystojny to mam prawo'. To nie o wyglad chodzi tylko o mentalnosc. To tylko usprawiedliwie bo nikt sobie nie wybiera czy jest wartosciowy czy nie, a wyglad to tez loteria. Nawet jakbys byl brzydki i np ktos by cie teraz zmasakrowal to nadal bys lecial na ladne. Lec dalej ale nie becz i nie obwiniaj tych ktore cie zrania bo pemiaetaj ze piekne /zrobione bywaja przebiegle i podle znacznie czesciej od tych skromnych.

Gość gość
pamietaj*

Gość gość
gość dziś moze Cię bujnęła;)

Gość gość
Wypowiedź zakompleksionego debila, który bierze wszystko co od nie niego nie ucieka, wiec zadowolony, że w końcu ma taką, która mu dosłownie o***t liże byle jej nie zostawił, gratulujemy wyboru panu desperatowi:p a pani bogatego narzeczonego, w końcu pecunia non olet, nawet z tyłka można jak widać kasę wydlubac:p

Gość gość
16.07 do 16.00

Gość gość
Nie bede sie z toba licytowac ani udowadniac swojej racji, bo i tak znajdziesz wytlumaczenie. Kompleksow nigdy nie mialam bo jestem bardzo ladna i madra. Nie stales obok wartosciowego czlowieka, jestes przecietnie prosty jak reszta facetow czy tez kobiet (mowie o tych ktore kieruja sie tylko i wylacznie dobrami materialnymi facetami lub innymi korzysciami, a nie uczuciem), wiec parujcie sie ze soba , ale potem nie narzekajcie.

Gość gość
16.17 jak włożysz bieliznę narzeczonej to wtedy czujesz się kobietą, rozumiem że teraz w niej piszesz?

Gość gość
16:19 Wlasnie mam na sobie koronkowy staniczek kiedy to pisze.

Gość gość
wbrew pozorom mężczyźni pod względem zasad doboru partnerki aż tak strasznie nie różnią się od kobiet - wygląd, ogólna zaradność życiowa - to są sprawy ważne ale nie wszyscy znajdą partnera w 100 proc idealnego taka prawda. Im osoby młodsze to wiadomo - wymagania większe,własna atrakcyjnośc tez na pewno lepsza ale z biegiem lat to mija to i wymogi się zmniejszają Ja myślę że wygląd nie jest aż tak ważny i z biegiem czasu i lat kryteria się zmieniają. ja tam szukam zwykłej dziewczyny a nie powalającej piękności bo takie to nie istnieją - makijaż nawet najlepszy nie ukryje tego kim jest ta osoba. Serio to płytkie nie wiem jak można kogoś oceniać przez pryzmat wyglądu ze jest lepszy od innego - to tylko natura, ona nierównomiernie rozdziela "urodę" która i tak tylko mija.Spójrzcie na tych wszystkich "pięknych" ( urodę ratują sztucznością i botoksem) celebrytów - niby wszystko maja ale i tak odsetek zdrad i rozwodów jest potężny.

Gość gość
wy naprawdę nie macie życia tylko podwyższanie swego wybujałego ego? żałosne

Gość gość
Tak kobiety wybierają tych umięsnionych ojeju świeczki w oczach... a to tylko lans kazdy normalny to wie.. ale potem źle bo zdradził bo to bo tamto... ja się dziwie kobieta przeciętna studentka zamiast wybrać jakiegoś normalnego chcącego zyć na poziomie faceta, pracującego, to zwykle wybieracie lans, taniochę, bo facet musi miec mięśnie bo musi miec to tamto.. a jak facet ma dobrą przemianę materii to nazwiecie go chudą szkapą..?! Opakujcie faceta najpiej w prezent, zróbcie z niego boga, bo facet jest normalny, to już odpad życiowy! znam parę studentek którę wręcz lecą na kasę, i na "lans", byle by tylko facet miał grzywkę na żelu, modny garniturek (też mam i jakoś to nie jest najważniejsza rzecz w życiu) i ojeju bo on "model" bo on taki sexy.. jak to słyszę to nie wiem czy się śmiać czy płakać

Gość gość
obie płcie patrzą na wygląd taka prawda tylko każdy gra hipokrytę mówiąc że nie - choć i są tacy co mówią o tym wprost ( nie oceniam, brzmi prostacko ale wiadomo - partner musi nas choć odrobinę pociągać, i kobiety wolą tych umięśnionych a faceci te szczuplejsze taka prawda). no i kazda płeć kocha pieniądze:) ale wbrew pozorom to jest ważne ale u niektórych te rzeczy nie są na pierwszym planie - najważniejsze jest mieć kogoś z kim się nie będzie szło samemu przez życie - taka prawda. Może i banał ale człowiek dochodzi do tego po 30tce.

Gość gość
Zdziwie cie ale nie każdy człowiek patrzy na pieniądze- wiadomo pieniądz jest po to aby godnie żyć, ale nie róbmy z tego pierwszorzędnej rzeczy, mamony. Druga rzecz- nie każdy człowiek patrzy na wygląd. Im starszy jestem tym bardziej inaczej myślę A co do kobiet - ja w dzisiejszym swiecie odpadam. a dlaczego ? Ponieważ nie wpisuje sie w ramy idelalnego, bogatego faceta , ot co cała prawda

Gość gość
Jasne, lepiej by było, żeby napisał, że zakochał się w brzyduli. Wtedy warto odpisać, doradzić. Hipokryci.

Gość gość
Co tu radzić. Zajęta więc pozamiatane do widzenia.

Gość gość
gość dziś niektorzy wczesniej dlatego się żenia przed 30 a nie po

Gość gość
ja akurat lubie chudych facetów...:)

Gość gość
Autorze, to minie, jak ja Ciebie rozumiem , kiedyś tak samo kogoś bardzo pokochałem , ale jak się okazało bez wzajemności . Najgorsze to , że pracowaliśmy razem, spojrzenia" chemia " niby, Poprostu się bawiła mną , tylko zrozumiałem to później , Kiedy się dowiedziałem , że spała w międzyczasie z kimś innym. Myślałem , że nie dam rady, nie mogłem pracować nawet, ale skupiłem się i dałem radę . Teraz z Nią rozmawiam, ale nie ufam, nie daję się wkręcić , nawet się dało być obojętnym do sytuacji.

Gość gość
Dobra jakoś to przebolę .. zycie .. nie chcę potem znienawidzić tej osoby tylko dlatego że kogoś ma ... widocznie tak musiało być.. staram się to zrozumieć powoli

Gość gość
Po co wchodziles z butami w cudzy zwiazek?

Gość gość
zostan teraz jej przyjacielem i poczekaj aż zerwie ja tak zrobiłam

Gość gość
nie chcę już tego męczy mnie to , po prostu mam dość tego stanu. Czuję że to ściema, ale cóż, może tak musiało byc. Ja nie znam się na tym. pobęde trochę sam, może dłużej, może na zawsze..