Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem sie nieszczęsliwie

Polecane posty

Gość gość
Tez sie podkoch.u.je w kims. Nie ukrywalem tego i powiedzialem, ze mi sie podoba, spytalwm czy kogos ma. Ma i nie jest mna zainteresowana. Tylko kolega. Jedyna i najladniejsza jaka codziennie widze.

Gość gość
nawet nei mam z nikim porozmawiac pznałem ludzi którzy udają znajomych za każdym razem, czuję się wykorzystany nikim jak kupa gnoju nic nie warty...

Gość gość
wspolczesne kobiety sa po...j****e rowno. Sam jestem nijaki z urody taki 5/10 ale mam dobra prace wlsne male mieszkanie i 30 lat czyli jeszcze sie dorabiam. Moja uroda takiego nijakiego faceta w ogole nie dziala na kobiety choc mam niezly charakter i calkiem niezle potrafie gadac. Takze dobra praca troche pomaga. Jednak oddalbym to wszystko a urode naprawde nawet dziewczyny brzydkie maja dzisiaj duze wymagania, samotne matki ktore poznaje nawet wprost mi mowia ze szukaja wielkiej milosci bo nie chca byc z kims bez prawdziwej milosci :D W zyciu nie sadzilem ze doczekam takich zenujacych czasow ze uroda przekresli moje szanse od razu na starcie. Smutne jest to ze za kilka lat pewnie jak kupie wlasny dom znajdzie sie kilka pijawek z bekartami ktore przestana szukac milosci.

Gość gość
ha,a wyobraz sobie, ze mi faceci golodupcy z przecietnym wygladem tez mowia, ze szukaja milosci podczas gdy ja ich kocham calym sercem oni uganiaja sie za malolatami pustakami albo starszymi z mieszkaniem..niestety...slyszalam bedac to po drugiej stronie jako kolezanka...zalosne

Gość gość
Widzę ze koleżanki wolą facetów z zarostem, z modnymi włosami, ogólnie rzecz biorąc z takim wyczesanym , drwalem (udającym) . A prawdziwy facet napracuje sie, wróci zmęczony i nawet nie ma do kogos zagadać. Spójrzcie na dane dot. Samotności, co drugi ją odczuwa. To nie jest nic wstydliwego czuć sie samotnym. Kobiety zmieniają sie z roku na rok. Kiedyś wystarczył uśmiech, mila rozmowa i bylo. A teraz ? Teraz to już szkoda sił i nerwów i tak żadna nawet nie spojrzy

Gość gość
Widzę ze koleżanki wolą facetów z zarostem, z modnymi włosami, ogólnie rzecz biorąc z takim wyczesanym , drwalem (udającym) . A prawdziwy facet napracuje sie, wróci zmęczony i nawet nie ma do kogos zagadać. Spójrzcie na dane dot. Samotności, co drugi ją odczuwa. To nie jest nic wstydliwego czuć sie samotnym. Kobiety zmieniają sie z roku na rok. Kiedyś wystarczył uśmiech, mila rozmowa i bylo. A teraz ? Teraz to już szkoda sił i nerwów i tak żadna nawet nie spojrzy

Gość gość
taka prawda

Gość gość
noc o takie sa kobiety i tyle

Gość gość
teraz to już nawet na znajomych nie możesz liczyć a co dopiero na fajną kobietę... takie czasy chore