Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich kobiet, które gadają teksty typu "prawdziwy facet powinien"

Polecane posty

Gość gość

Musicie mieć świadomość, że to co według was prawdziwy facet "powinien" to według innej kobiety powinien odwrotność tego czyli świat się k***a nie kończy na was. Jedna laska twierdzi, że facet z brodą to oblech, inna, że bez brody są niemescy, jedna uważa, że facet powinien mieć wyrzeźbione ciało, inna z kolei, że to jest pedalskie i metroseksualne. I to samo tyczy się pozostałych atrybutów.

Gość gość
Dziękuję za wykład. To oczywiste przecież ale forum jest od tego m. in. by przez chwilę podawać że nasze zdanie jest najmojsze.

Gość gość
natomiast co do jednego jesteśmy zgodne: facet z penisem poniżej 15 cm (prawdziwych, co znaczy podawanych przez samego zainteresowanego 17) jest tylko namiastką mężczyzny

Gość gość
To ptak jest aż tak ważny?

Gość gość
Ptak lubi latać. Trzeba to wiedzieć.

Gość gość
Kto normalny słucha tego co gadają/chcą baby? :O Tak swoją drogą to nie ma nic bardziej niemęskiego niż umyślne zmienianie się tak aby dopasować się do ich kretyńskich standardów 💤🖐️

Gość gość
No nikt tego nie słucha. Ja mam to w d***e, ale warto uświadomić Grażynie z wiochy, że jej kryteria to nie jest wyznacznik niczego i nikogo nie obchodzi.

Gość gość
to teraz powiedz to facetom który na kobiecym forum zakładają tematy typu "prawdziwa kobieta powinna..." :D

Gość scorpionadrink
generalnie to mam wszystko w duupie i nawet duupę mam w duupie ale, gdy czytam takie tematy wyprodukowane, przez kobiety to jednak stwierdzam, że kobiety mają kuupę racji w tym ustępie i to jest bardzo prawdopodobne, że 5000 lat temu normalny facet wzrostu 165 cm. (w tamtych czasach wzrost faceta 165 cm. był uważany za wysoki , kobieta ze wzrostem 156 cm. była wysoka) i w tamtych czasach za górami i lasami facet ze wzrostem 166 cm. i kindybałem pod kiltem długości 17 cm. był uważany przez kobiety za 'bóstwo' , jak wskoczył kindybałem do vaginy to kobietę porządnie spenetrował i kobieta marzyła o takim kindybale ! rano , skoro świt poszedł na łowy i upolował kilka jaszczurek na śniadanie i bobra, sarnę ustrzelił z łuku a na kolację były szczupaki prosto z jeziora, przyniósł wodę z rzeki w glinianych dzbanach , ognisko rozpalił , nad paleniskiem upiekł sarninę i usmażył szczupaki na łoju z psa i kobieta była zadowolona a w nocy , w jaskini leżąc na kamieniach skomlała, jeszcze, jeszcze, tak mi rób, tak mi dobrze i wejdź głębiej ! a dzisiaj, kobieta odkręci kran to woda z kranu leci, w kuchni odkręci gaz i jest płomień do gotowania, naleje wody do czajnika i w czajniku woda się gotuje, do pralki wrzuci capiące pantalony i same się piorą , czyli dzisiejsza kobieta nie potrzebuje wcale faceta , wszystko ma i posiada a nawet kilka kindybałów na baterie na regale długości ponad 25 cm. do zadawania przyjemności, czyli po cholerę kobiecie jest potrzebny facet, skoro kobieta wszystko posiada do normalnego życia ?

Gość gość
scorpionadrink dziś cokolwiek bierzesz to przestań bo ci to dziury w mózgu już wypaliło

Gość gość
słownik języka polskiego; kindybał- człowiek ordynarny