Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Wieśka

Galeria Da Vinci

Polecane posty

Gość gość Wieśka

Co powicie o Galerii Da Vinci w Poznaniu na Traugutta? Koleżanka chodzi tam na modelowanie i faktycznie pod względem stylistyki to rewelacja. Ja też zastanawiam się nad tym by tam iść, nie mniej u mnie wchodzi w grę koloryzacja i tu nie wiem jak oni to robią. Robiła któraś tam może koloryzację?

Gość gość Daria
A nie mozesz tam podjechać i po prostu zobaczy, albo nie wiem zapytać kogoś, kto od nich wychodzi?

Gość gość Anita
Dokładnie, najwięcej i z najpewniejszego źródła dowiesz się na miejscu, ja co prawda spotkałam się z opinia o nich, i tu nie ukrywa, ze była bardzo dobra, nie mniej nie napisze ci, czego ona dokładnie dotyczyła, bo zapamiętałam, to, że była pozytywna i nazwę ze względu na Da Vinci...

Gość gość Wieśka
Tyle, żeby iść zobaczyć to wiem sama, koleżanka o której wspomniałam, jak mi mówi, ot nigdy nie spotkała się tam,by ktoś narzekał i był niezadowolony, nie mniej ona nie zwracała niogdy uwagi na koloryzację, bo ma tak super naturalny kolor, ze jakakolwiek farba w jej przypadku mogłaby tylko zepsuć, a nie poprawić jej wygląd. Ja osobiscie napisze, otwarcie, że z takim kolorem naturalnym nigdy się nie spotkałam. A co do pytania, to po prostu chcę sie upewnić zanim tam podjadę... z Batorego to kawał drogi

Gość Renata Wolny
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, skoro koleżanka chodzi i niogdy nie była świadkiem problemów, to chyba coś to znaczy, bo jakby zawalali, to chyba nie myślisz, że ewentualne osoby niezadowolone czekały aż koleżanki w salonie nie będzie. Albo by osobiście trafiła na taką sytuację, albo by cos do niej dotarło... Wiec skoro cisz, to coś to znaczy. Druga sprawa, spytaj się jej jak wygląda czas oczekiwania na wolny termin... to tez dużo mówi...