Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ospa wietrzna u 10latka

Polecane posty

Gość gość

Dopadla nas ospa. Syn w ogole nie choruje,ale cos tak czulam ze ta ospa zawita do mnie bo w szkole non stop ktos chory. I teraz moje pytanie bo mowi ze nie swedzi. W piatek mial stan podgoraczkowy i zauwazylam kilka krostek. W sobote znowu kilka i dzis juz go wysypalo.. Czy to mozliwe ze nie swedzi? Czy to dopiero poczatek? I drugie pytanie. W domu mam 4latke. Kiedy moge spodziewac sie zarazenia?

Gość gość
Możliwe, że nie swędzi - każdy ma inny próg odczuwania. Drugie dziecko jeśli się zaraziło, a niestety ryzyko jest bardzo duże to objawy będzie mieć po 2-3 tygodniach.

Gość gość
do 4 tygodni, ale raczej szybciej. mój syn jak miał 6 lat to miał ospę ode mnie, bo ja miałam półpaśćca a to ten sam wirus jest (półpasiec zaraża ospą, ale nie odwrotnie i nie zaraża półpaśćcem - tak w skrócie). syna wysypało 27 dni po tym, jak u mnie zdiagnozowano półpasiec. zdrowia!! będzie dobrze. ospa to nie różyczka! 🌻

Gość gość
Może nie swędzieć. Ja miałam sama niedawno, praktycznie nic mnie nie swędziało (co też mnie zdziwiło, bo wszyscy mówili, że będzie), za to jak już tego było dużo to bolało po prostu, jakby mnie ktoś kijem obił :o

Chcesz zmiany o której zawsze marzyłeś? Nie wiesz jak zacząć? Sięgnij po najprostsze rozwiązanie w Internecie ! www.igortreneronline.pl I odchudzanie staje się proste jak nigdy dotąd.

Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl