Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna98

Ja nie wiem co jest z tym chłopakiem

Polecane posty

Gość Luna98

Cześć mam na imię weronika mam 19 lat jakies 5 miesięcy temu poznalam chlopaka przez Internet wszystko bylo super i wg rozmowy godzinami do pozna o wszystkim on mi sie zalil ze swoich problemow nawet tych dotyczących spraw lozkowych ale ostatnio przyznal mi sie ze ma tez inne koleżanki przez Internet a dokładnie 5 z jedna ma kontakt 5 lat i nigdu sie jeszcze nie spotkali mowi ze rzadko piszą i narazie mu sie nie chce z nia spotykac. Ja mu proponuję spotkania nawet juz mieliśmy sie spotkac ale nie mogl bo cos mu wypadlo a mowi ze bardzo chce sie ze mna spotkac i tez mamy sie spotac na początku wakacji nwm zobaczymy czy to wypali czy znowu sie wykreci. Pytalam czy z innymi koleżankami pisze tak jak ze mna a on zasmial sie i napisał ,,tak bo ja wszystkim prawie takie komplementy". Ostatnio mam sporo problemow związanych ze szkola i domem i ostatnio na niego krzycze najczęściej sa to sprawy zwiazane z ta 5 dziewczyn, byl dla mnie ostatnio niemily, pisze ze mna tak zlewczo ale nwm chciałabym czegos wiecej ale on chyba nie nwm co robic Jakies pomysly? Dodam ze on ma 21lat

Gość gość
Jak lubisz być 6 kołem zapasowym to czekaj dziecinko

Gość gwoli wyjasnienia
Jestes jdna z wielu i ta jedyna raczej nigdy nie bedziesz. Twoj znajomy to narcyz i niedojrzaly chlopczyk. Im wczesniej dasz sobie z nim spokoj tym bedzie ci lepiej. Wiem, nie zrobisz tego...musisz wiec cierpiec z wlasnego wyboru :-P

Gość Luna98
No właśnie bardzo go lubie ale widze ze sie ode mnie ostatnio troche odsunal chce to zmienic chce żebyśmy znowu byli blisko tylko nie wiem jak to zrobic

Gość Luna98
Czyli zostaje mi tylko zostac jego przyjaciółką bo nic z tego nie bedzie?

Gość Luna98
Moze jak zobaczy ze tez sie od niego odsuwam to cos zrobi nwm moze sie ogarnie? Co myślicie

Gość gość
Blisko przez internet? Nie widzisz w tym sprzeczności? Przecież Ty go w ogóle nie znasz.

Gość Luna98
No wlasnie chcialabym go poznac... Moze faktycznie jestem troche zafiksowana na jego punkcie Co soe dziwic przez 5 msc prawie 6 piszemy praktycznie codziennie i to po kilka godzin...

Gość Luna98
Właśnie przez to czuje sie taka zmieszana i nie wiem co robic

Gość Luna98
Ma ktos jakis pomysl? Co powinnam zrobic? Zerwać kontakt?

Gość gość
Widząc jak piszesz mocno Ci na nim zależy i trochę za bardzo naciskasz, powinnaś popracować nad sobą, a jeśli to Cie krzywdzi tak, że nie możesz to urwij kontakt.

Gość Luna98
Moze przestane do niego pisac? Bede czekac az on napiszę, bede po prostu mila i nie bede sie narzucać Ale boje sie, bo on uważa ze jeśli tylko jedna ze stron stara sie utrzymać kontakt to nie ma po co, wiec czy to dobry pomysl?

Gość Luna98
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
Podejrzany typ. Uważaj bo on może ma 40 lat.. Albo i więcej albo ma 21 ale jest niespełna rozumu i bawi go takie zachowanie i relacje internetowe. Nie zamierza przenieść ich na real. Uważaj.

Gość Luna98
No wlasnie eh podejrzewam to drugie, mam go na snapie wiec wiem ile ma lat i jak wygląda, ale no właśnie moze nie zamierza sie spotkac... Opowiadał mi jak to sie z jedna spotkal i byli nawet para nwm może liczylam na cos podobnego?

Gość gość
On jest zwykłym kobieciarzem. Leci na Kilka frontów, z ta jedną pisze juz 5(!) lat a do tej pory się nie spotkali, to taki internetowy gawędziarz który podpompowuje sobie ego, dowartosciowuje się zainteresowaniem tych dziewczyn. Z Toba pewnie byłoby to samo- pisanie latami i odwlekanie spotkania aż w końcu urwalbu się kontakt. Daruj sobie, jesteś jedna z wielu. Miej honor dziewczyno i olej typa! Niech nie myśli ze jesteś jedna z głupich dziewuszek które czekają tylko na spotkanie z nim i myślą ze są wyjątkowe podczas gdy jest ich 5 albo i wiecej.