Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jankoro

Zaufanie

Polecane posty

Gość Jankoro

W jaki sposób można odbudować zaufanie dziewczyny? Zwierzaliśmy się z różnych rzeczy, poznaliśmy się w pracy i tam komuś komu także ufałem powiedziałem o niej coś czego nie powinienem. Ma mi to za złe ale ta sytuacja mnie zmieniła i chciałbym dostać drugą szansę. Jak z nią rozmawiać, kiedy mi nie ufa, jak mogę stopniowo odbudować to co zniszczyłem?

Gość gość
nie zawsze dostaje się drugą szansę a ty raczej nie licz na to bo nie jesteś godny zaufania

Gość Jankoro
Ok, przyznaję rację, ale co zrobić jeśli jestem zakochany, chciałbym naprawić wszystko ale się nie da, co było już się nie odkręci, tylko że ja się na prawdę zmieniłem i chciałbym móc się jej zwierzać i rozmawiać o wszystkim, czasami rozmawiam z nią, ale jest zupełnie inna niż kiedyś. Kiedy potrzebuje pomocy w czymś to się odzywa bo wie że może liczyć na mnie w takich kwestiach, nie umiem jej odmówić. Uważa że mógłbym znowu rozgadać coś co się o niej dowiem ale tak nie jest. Czy powinienem prosić o drugą szansę, pisać żeby zaufała i dała drugą szansę czy może lepiej się nie narzucać, skoro nadal mnie lubi i już nie złości się to może z czasem wrócimy do dawnych relacji?