Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Turcy, Arabowie i Czeczeni powinni być deportowani, to dzicz!

Polecane posty

Gość gość

tych bandziorów i degeneratów należy wypędzić z Polski póki czas!

sa to żeczy rasistowskie i chmaskie owszem nie szleje i nie okazuje dobroci do ani Turcii ani Azerbejdzanu ale prosze podciagliwiać słowa

Gość gość
Raczej wypedzic z Polski nawiedzonych rasistow, z ktorych caly swiat sie smieje( tylko Putin klaszcze)

Gość gość
dziś Naucz sie pisac ;)

Gość gość
Pracowitego araba bym chetnie zastąpił jakimś pasożytem polaczkiem co liczy na drapane i i to jego trzeba deportować.

Gość gość
Rzecz w tym że oni nie chcą przyjeżdżać :D

Gość gość
Rzecz w tym, że jest ich za dużo i trudnią się prawie wyłącznie działalnością przestępczą, samych Czeczenów jest 10 tys. jak nie więcej, bo PiS wpuścił ich 80 tys., Turków z 7 tys., Arabów z 9 tys. reszta muzułmanów pochodzi z Bangladeszu, Pakistanu i Indii około 6 tys. i to oni są najbardziej widoczni na ulicach.

Gość gość
Wczoraj taki ciemny typ kupował w Żabce dwie butelki alkoholu jedna czysta , druga kolorowa i nic więcej.

Gość gość
no to ja widziałem ciapatego ze zgrzewką piwa, wyglądał mi nawet na często pijącego, ba nawet mógł być Polakiem tzn dostał obywatelstwo lub odziedziczył po matce, za bardzo swojski mentalnie ;-)

Gość gość
ja mieszkam w NL i od groma jest tu tych dzikusow odkad rozpoczal sie ich naplyw pontonami z krajow typu Syria. Jedyna zaleta ich obecnosci tutaj jest to, ze Holendrzy zaczeli szanowac teraz polakow, ktorzy w porownaniu do malpiszonow pracuja. A tak poza tym to smierdza gownem albo stajnia, odpowiadaja za wiekszosc rozbojow. Oni zamiast sie myc to oblewaja sie tona perfum i przez to smrod ich sklejonych spoconych dup miesza sie z zapachami kwiatkow. Powstaje wtedy fetor ktory przypomina zapach toalety w ktorej ktos przed chwila nasral po czym uzyl taniego lawendowego odswiezacza powietrza. Poza tym zaczepiaja na ulicy kobiety i sa nachalni. Jeden mnie przesladowal przez kilka dni. Zawsze gdy wracal z pracy czekal na mnie w metrze i odprowadzal mnie pod sam dom. To byl horror i na powaznie balam sie o swoje zycie