Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czekanie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

10 miesi臋cy znajomo艣ci, jak waszym zdaniem powienien wygl膮da膰 taki zwi膮zek? Je偶eli facet pracuje za granic膮 to czy powinien co艣 z tym zrobi膰 偶eby widywac si臋 cz臋艣ciej? Czy kobieta ma czeka膰 na niego je偶eli nie wie na czym stoi, kiedy on wr贸ci i czy w og贸le ma zamiar bo odpowiedzi z jego strony 偶adnej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Takie zwi膮zki to niewypa艂y w wielkim procencie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy jeste艣 pewn膮 ze on uwa偶a to za zwi膮zek? Zdeklarowa艂 sie ze chce by膰 z Toba czy to ,,spotykanie si臋"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 zapyta艂am kim dla niego jestem,powiedzia艂 偶e jego kobiet膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego cho膰 by ska艂y sraly nigdy w 偶yciu bym si臋 nie zwi膮za艂a z kim艣 kto pracuje za granic膮. Mimo uczuc. Nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak bym mog艂a cofn膮膰 czas to te偶 bym tego nie zrobi艂a drugi raz. Tylko co teraz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak co teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja co wcze艣niej napisa艂am ze nigdy. Wiesz dlaczego mam takie podej艣cie? Bo pokocha艂am kogo艣 kto pojecha艂 do Holandii. Wyda艂o si臋 p贸藕niej ze mia艂 portale pisa艂 z innymi i B贸g wie co jeszcze tam robi艂. Dlatego nigdy wi臋cej bo swoje ju偶 przeplakalam. A te偶 m贸wi艂 ze mnie kocha i nawet ze mn膮 pojecha艂 do Ustronia gdy wr贸ci艂 na 艣wi臋ta. Okaza艂o si臋 ze to klamca i zdrajca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie tw贸j nie musi by膰 taki jak tamten m贸j ale jak膮 masz gwarancj臋? Przecie偶 si臋 nie widujecie. Drugi przypadek moja kole偶anka zaciagnela kredyt na siebie i da艂a m臋偶owi pieni膮dze 偶eby mia艂 za co prze偶y膰 na pocz膮tku w Wielkiej Brytanii i wiesz co ? Wyjecha艂. Po 2 latach si臋 rozwiedli. Znalaz艂 tam inn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To wsp贸艂czuj臋 Ci.. Wiadomo 偶e zawsze jest ryzyko wchodz膮c w taki zwi膮zek, ale czasem wydaje si臋 偶e jako艣 si臋 to u艂o偶y. Jak do tej pory nie zauwa偶y艂am nic takiego 偶e m贸g艂by mnie zdradza膰 a faktycznie czasem s膮 chwil臋 gdzie si臋 nie odzywa. M臋czy mnie to ju偶 bo jak teraz si臋 zobaczymy to b臋dzie chyba czerwiec i nie wiem czy b臋dziemy mieli o czym w og贸le rozmawia膰.. A co dopiero b臋dzie p贸藕niej. Nie jest te偶 jakim艣 m艂odym gowniarzem ale co tam robi to tego si臋 nie dowiem. Nie da si臋 tak ci膮gle czeka膰 bo tak naprawd臋 nie wiadomo na co i jak d艂ugo. My艣l臋 偶e powinien si臋 okre艣li膰 jako艣 a z tego co widz臋 to planuje d艂u偶ej tam by膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jako艣 nie specjalnie mu chyba zale偶y bo je偶eli kto艣 chce to znajdzie spos贸b

Udost臋pnij ten post