Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sprawia, ze nieliczni mezczyzni trzymaja sie jednej kobiety cale zycie?

Polecane posty

Gość gość

czemu inni maja w zyciu po 5, 10 czy z 30 przypadkowych lasek a nieliczni jedna cale zycie od nastoletnich lat, ida z nia przez zycie i starzeja sie u jej boku i NIE chca probowac z inna ani szukac innej moze lepszej?? Jak mezczyzna taki wie ze ta odpowiednia skoro nie ma porownania do innych kobiet?

Gość gość
Nie potrzebuje szukać i próbować, bo ma to co wg niego jest pyszne a próbując innych mogły stracić to co mu tak smakuje iniekcji zyskać czegoś co.będzie lepsze, wiec po co. Lepsze jest wrogiem dobrego Mój tata na takie pytanie kolegi odpowiedział: po co, mam przecież ...(imię) w domu, która kocham, po co mi inna.

Gość gość
bo to sa mezczyzni swiadomi swojeggo wyboru i nie potrzeba im innej

Gość gość
Tak ok, ale bedac jeszcze mlodym przezciez spotyka sie inne kobiety, ktore moga zafascynowac mezczyzne, moze sie w innej zauroczy, zakochac, co wtedy?. Czemu jedni ulegaja a nieliczni nie? Od czego to zalezy? Nie pojawiaja sie watpliwosci ? Milosc nigdy nie przemija? Mezczyzna potrafi kochac jedna kobiete cale zycie tak samo mocno? Moglby sie wypowiedziec jakis mezczyzna, ktory ma jedna kobiete cale zycie ?

Gość gość
gość dziś bo to sa mezczyzni swiadomi swojeggo wyboru i nie potrzeba im innej x A skad sie bierze ta swiadomosc dobrego wyboru skoro nie ma sie porownania, nie poznal taki mezczyzna innych kobiet?

Gość gość
to jest juz wymarly gatunek :D facet ktory sie zakocha raz na cale zycie..

Gość gość
niski poziom testosteronu a co za tym idzie daleko takiemu do samca alfa który ma zakodowane zdobycie jak największej ilości samic, przeważnie mają też niskie libido i bliżej im pod tym względem do kobiety, bardziej cenią uczucia niż seks

Gość gość
dziś bo wybieranie i przebieranie nie ma sensu jeśli spotykasz taką w której się zakochuje i z która jest mi dobrze i z ktorą chce byc do konca nie kazdy jest jak ten truten z kwiatka na kwiatek, po co szukać jak już masz? szczęscia trzeba pilnowac a wiedz,że zakochać się nie jest łatwo i nie do konca o sam fizzis chodzi

Gość gość
Sa mezczyzni uczuciowi i wrazliwi, ktorzy cenia sobie rodzine. Ale tez kobieta musi umiec takiego docenic bo wielu takich mezczyzn pozostaje niewidzialnymi dla plci przeciwnej. A my, kobiety lecimy na drani a potem placzemy. Sama tak mialam, zanim poznalam swojego meza, ktory ,nota bene, mi sie na poczatku nie podobal, ale na szczescie dalam temu szanse i teraz jest super!

Gość gość
dziś no tak samiec alfa to BYK rozpłodowy bo nie inaczej wszedzie musi zamoczyc:DDD nie nadaje się by kobietę uszczęśliwić i rodzinę stworzyć lub związek i tyle

Gość gość
Mózg, którego używają, szczere uczucia, szacunek, zgranie i jedność. Tego nie kupisz i coraz ciężej to znaleźć wśród ludzi. Dziś można k***a kupić nawet "miłość". Oczywiście to nie będzie uczucie tylko j****y układ ale co ja mogę. Nic nie mogę.

Gość gość
pewnie jest dobra w lozku..

Gość gość
Porównywanie faceta do zwierząt (buhaj, samiec alfa) by usprawiedliwiać brak charakteru, no sorry. Da się upaść jeszcze niżej? x Honor, lojalność, godność. Jeśli facet nie posiada tych atrybutów męstwa, to jest zwykłą, nic niewartą pisdą, chorągiewką, na wietrze.

Gość gość
sa faceci zdolni do uczuciowego zaanagazowania i nie potzreba im innych i sa tacy dla ktorych kobieta to jedynie przedmiot pożadania ,zaspokoi sie i leci dalej

Gość gość
gość dziś Jeszcze nie wymarły gatunek ,ale częściowo masz rację na wymarciu za 1max 2 pokolenia zniknie z prostej przyczyny chora sztuczna ewolucja brak odpowiednich partnerek sprawi ze wyginą już teraz wiekszość ich jest w hibernacji ,uśpieniu (śmieszne ,raczej nie) kazdy z nas zna samotników z wyboru a nie zastanawia się dlaczego są tacy . znam kilku po zwiazkach sa od kilku a nawet kilkunastu lat singlami , społeczenstwo ich wyśmiewa lub nawet nazywa niedorajdami lub tp ale oni poprostu niechca już być w zwiazku kochają tylko raz i jak to bywa żle trafili teraz są singlami . co im zostało wyginąć lub sama natura dostosuje ich do współczesnych kobiet i nie przekażą swoich zasad i genów dalej bo geny fałszu zdrady sa mocno zakorzenione i przekazywane przez samotne matki , instytucja małżeństwa gdzie żyło się razem do śmierci już prawie nie istnieje właśnie ostatnie pokolenie wymiera i ono razem z nim a rośnie w chwale i patologi rodzic (w 90%mamusia + od 1 do 3 nowych wujków ojczymów ) taki wzorzec bedzie już za 1 pokolenie i za to powinni my wszyscy dziekować lub przeklinać komu ? chyba już wiecie

Gość gość
Mój mąż jest 100 procentowym mężczyzna z wadami i zaletami. Nie zdradził mnie a jesteśmy razem 18 lat. No cóż kocha mnie i podobam mu się bardzo do tego stopnia ze mam wszystko co zapragne.

Gość gość
dziś a powiem Ci,że wyjątki się zdarzają a dalej jak potoczy się życie zalezy od dwojga bo dwoje pracuje na swoj szczęśliwy związek:)

Gość gość
gość dziś czy w Twojej rodzinie nie ma szczęśliwych par,rodzin?

Gość gość
Po 25 latach moj mąż wciąż mnie kocha i dba o mnie. Ja troszcze się o niego również. Staram się bardzo. Dom zadbany ugotowane. Jestem taka trochę do tańca i do różańca. Seks też rewelacyjny. Ale myślę że to przede wszystkim charakter meza decyduje o tym, ze nie biega za innymi. Jest monogamista. Gdybym była nie dobrą żoną też chyba byłby że mną.

Gość gość
bo sie boja ewentualnych porazek oraz uwazaja ze nie zasluguja na nic lepszego wola zostac przy tym co maja niz ryzykowac. Tak samo jak sa ludzie ktorzy ciagle zmieniaja prace a sa tacy ktorzy pracuja cale zycie bo sa przekonani ze na nic lepszego ich nie stac i nawet jesli by udalo im sie jakims cudem zmienic prace to im sie nie uda. Ludzie ogolnie wola to co znane i sprawdzone bo nie lubia ryzyka i zmian

Gość gość
Jak tak patrzę na mojego męża to on jeżeli się do kogoś zbliży to bardzo się przywiązuje. Poza tym jesteśmy bardzo zgrani więc nawe jakby poznał jakąś ładniejszą/młodszą/nowszą to jaką ma gwarancję, że drugi raz uda mu się stworzyć taki dobrany związek?

Gość gość
głupie pytanie skoro nie wiesz to współczuję

Gość gość
Ale skończ najpierw chociaż gimnazjum

Gość gość
21.17 mają pecha bo zbyt wcześnie spotkali te właściwą??? To co wg innych jest szczęściem wg ciebie pechem? Jesteś nielogiczne, jeśli spotkał właściwą nie chce innych, nie potrzebuje, wiec gdzie miejsce na pech?

Gość gość
do: Rescator55 dziś ; jak mozna załowac czegos czego nigdy sie nie mialo i nie chciało sie miec? mozna załowc jedynie, ze sie nie sprobowało bez gwarancji, ze bedzie lepiej.

Gość gość
no cóż... niektóre kobiety po ślubie zapominają być kobietami.. zapuszczają się, tyją, tracą seksapil.. faceci robią się sfrustrowani i zaczynają się rozglądać za innymi.. nawet ci najbardziej wytrwali

Gość gość
To prawda , ze sa tacy mezczyzni , ale jesli myslicie , ze 100 takich mezczyzn na 100 nie mysli o innych to sie grubo mylicie . Jakis tam procent moze i sie trzyma , ale choc raz pomyslal o innej :p

Gość gość
Pieprzycie,za mna lazili,gadali ,nudzili,d**e zawracali,poznalam ich,stanie ten wlasciwy obok i mam mokro,a rozmowy odlot,nie musze zjadac nudzacych mnie by poznac smak ich miesa ,a zanim dotkne jego wiem ze to bedzie odlot i byl ;)

Gość gość
"niski poziom testosteronu a co za tym idzie daleko takiemu do samca alfa który ma zakodowane zdobycie jak największej ilości samic, przeważnie mają też niskie libido i bliżej im pod tym względem do kobiety, bardziej cenią uczucia niż seks" Chyba nie koniecznie- my z mężem poznaliśmy się dość młodo (mieliśmy po 19 lat) i jesteśmy że sobą prawie 25 lat, nie jest samcem alfa ale nie ma niskiego libido (wydaje mi się, że i uczucia i seks odgrywają ważną rolę w naszym związku). No ale według niektórych mój mąż stracił w życiu coś ważnego bo nie byłam tą piątą - no miał chłop pecha, że mu się tak szybko napatoczyłam.

Cóż, pierwszy seks mocno wiąże, a jeśli do tego oboje mają dobry charakter faktycznie może być z tego para na całe życie.