Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tematy lub ich autorzy najabardziej utkwily wam w pamieci

Polecane posty

Gość gość

dalej,kafekobietki. Wypiszczie, jakie tematy lub autorow kojarzycie najbardziej? Albo do jakich czesto wracacie na forum? Nie musza to byc dawne tematy, raczej najbardziej charakterystyczne :)

Gość gość
Leara, która rozpier... temat o śmiesznych wpadkach na porodówce, twierdząc, że najlepiej rodzić w domu na stojąco. Szwagierka, która kupiła wyprawkę bratowej i bratu - sępowi żerującym na rodzicach i obraziła się, że nie trafiła w gusta. Młode wdowy... Bez komentarza. Takie dzieciątko z naczyniakiem na 3/4 buzi i jego dzielni rodzice.

Gość gość
O tej szwagierce i wyprawce też czytałam, faktycznie wkręciła mi się ta historia, ale nie pamiętam na czym stanęło. Muszę wrócić do wątku, choćby z ciekawości ;). I jeszcze tematy dziewczyny, która pomagała w opiece nad babcią i prababcią i jej perypetie z resztą rodziny. Nawet teraz się wypowiada w wątku o bratowej i sprzątaniu. Nawet napisałam jej jednego posta, bo szkoda mi dziewczyny.

Gość gość
No, ta to ma przesra... Ale jak masz dobre serce, to musisz mieć twardy tyłek...

Gość gość
Agatka i jej bratowa:-)Agatko wroc!!!!

Gość gość
Zona szefa :-P Baby sa nie do zaje...;-)

Gość gość
Zarloczne dzieci siostry :P

Gość gość
A co się dzieje z tą starsza kobieta która opisywala swoje perypetie z mężem tyraniem i randkach z innymi tak śmiesznie to opisywala.

Gość gość
Agatka. I sekretarka

Gość gość
Zatłukę tego wyjca :D

Gość gość
A mnie najbardziej utkwił w głowie temat o kobiecie, która zaszła w ciążę, choć nie powinna (już nie pamiętam dlaczego). Zdecydowała się urodzić dziecko, groziła jej nawet śmierć. Pisała na wczesnym etapie ciąży. Często zastanawiam się, co się z nią dzieje czy udało jej się donosić ciążę, co z jej dzieckiem, jeżeli urodziła żywe. A z takich współczesnych na wesoło to oczywiście teksty o upokorzeniu kochanki i żonie szefa.

Gość gość
w tych współczesnych to żona szefa i sekretarka:D Ze starszych o dziewczynie, która oddała dziecko do adopcji i chciała je odzyskać, o Lilce, gdzie miały sie pozwy sypać, o takiej dziewczynie, która miała ciężką sytuację a kafeterianki kazały jej grzyby zbierać i stroiki robić zamiast iść do pracy:D

Gość gość
a i była jeszcze taka śmieszna laska, która (i to nie było prowo), która mieszkała z dziadkami i małym dzieckiem i kasy nie miała, więc chciała sie prostytuować. Nawet zaczęła to robić i chciała iść do burdelu, ale nie wiedziała jaką ściemę wymyślić. Potem wyszła za mąż za rozwodnika z dzieckiem i dalej nie pracowała i zakładała temat, że nie ma gdzie iść do pracy, że ja ten pasierb wkurza, a mąż ma dość jej lenistwa. Też był to dość spory cykl tematów.

Gość gość
Zarloczne dzieci siostry jezyk.gif x Ten był bezkonkurencyjny :D

Gość gość
Nie potrafię przytoczyć zapamiętanych tematów na zawołanie, bo pewne rzeczy się przypominają na zasadzie skojarzeń, natomiast bardziej niż tematy przypominają mi się często pojedyncze wpisy wybranych osób i potrafią siedzieć w pamięci nawet po latach, a przyplątywać się na zasadzie skojarzeń

Gość gość
biorę ślub, a narzeczony mnie walnął. pół Polski śledziło ten temat no i coś o naciąganiu moszny na słoik przez jakiegoś Michała Szczypuszko chyba 6 lat temu

Gość gość
he he, dobre, piszcie dalej, moze na niektore zalukam ;)

Gość gość
Niedawno- ta uparta babcia teściowa, która nic złego nie widziała w swoim zachowaniu.

Gość gość
"UPOKORZYŁAM KOCHANKĘ MĘŻA" ;-);-);-)

Gość gość
1.Historia kobiety od sadu, malin, babci i prababci, tesciowej, szwagra z zona i synem na gorze, i budowie wreszcie swojego domu. Kobieta nie ma latwo w takim gaszczy relacji. 2. Zarloczne dzieci siostry, chyba wiecej bylo takich tematow, i chyba od kilku osob. Niemniej jednak, ja bylam za autorka, no trudno zeby mi.codziennie dzieciory siostry lub brata przylazily do domu, wyzeraly obiad dla mnie i meza i jeszcze wyzeraly rzeczy z lodowki. Chora akcja, glupia siostra, niewychowane dzieci. 3. Prowokacje sekretarki, w sumie juz nuda. 4. Odwieczne problemy niby z tesciowymi a w efekcie w trakcie kontynuacji tematu wychodzi prawdziwa przyczyna problemów w malzenstwie, maz maminsynek bez odcietej pepowiny taka typowa duupa wolowa i do tego len co nic przy sobie, dzieciach i w domu nic nie zrobi tylko oglada sie na zone.

Gość gość
Ten o suszaku w korytarzu

Gość gość
albo te tematy że ktoś tam wyjechał do kądś albo że jakaś babka zakupiła cytryny, co ich dużo leciało w jednym czasie, jak to widziałam to ze śmiechu nie mogłam oddychać

Gość gość
Temat o MALUDKIEJ - z dziesięć lat temu, kobieta pisała o tym, jak maz ja zdradza, a ona dazy do zdemaskowania go - o zdradzie dowiaduje sie z SMS z podpisem twoja maludka; Żarłoczne dzieci siostry tez pamietam; Ten co zdradzona żona ubrała sie w suknie ślubna, córkę w sukienkę komunijna, wzięła test ciążowy i w autobusie upokorzyła kochankę męża, a cały autobus jej wtórował; Temat nadine88 - do czego w życiu byście sie nie przyznały - jestem w szoku jake chore rzeczy ludzie wyprawiaja, chociaz było tam tez duzo śmiechów; Toaletowe wpadki - super na poprawę humoru:D Czy wy tez tak mieliście po spotkaniu w realu - bo sama na nim pisałam troche, w 2008 roku;)

Gość gość
14:24 to jakis etatowy spamer, mam tak samo jak to widze:D najlepsze to np "pewien Wiesław wyruszył na hulajnodze z Gdańska do Legnicy":D

Gość gość
"młoda kobieta z Dębicy"

Gość gość
Do czego nigdy nie przyznalybyscie sie mezowi, rodzinie. Jakoś tak

Gość gość
Dawajcie linki do tych tematów :D to se poczytam mnie najbardziej zapadł w pamięć fiut nastroszony