Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpomyslu

Przepisanie praw rodzicielskich na dziadków.

Polecane posty

Gość Bezpomyslu

Witam,mam problem,mój bratanek ma 16 lat.Mieszka z matką i jej mężem.Z ojciem nie ma dobrych relacji.Za to z dziadkami są one zwrotne.Kazdy weekend i wolne chwile spędzają ze sobą.Wredna matka wyzywa się na dziecku psychicznie,a i niekiedy dostanie w łeb.Dziadkowie zadeklarowali,ze z chęcią przyjmą młodego. Bratanek bardzo jej się boi.Kiedy ma wracać do domu to jest płacz i jęki,ponieważ nie chce,czuje się tam jak wróg.Matka mu mówi ze jak mu się nie podoba to może się wyprowadzić,tylko on boi jej się tego powiedzieć wprost.Jak miał 9 lat jego rodzice byli już po rozwodzie.Maly po kryjomu pisał listy jak to jego matka się nad nim znęca.Chowal je po katach z myślą,ze ktoś je znajdzie i coś z tym zrobi.On naprawdę bardzo kocha dziadków i chciałby z nimi mieszkać.Mowi ze woli żyć skromniej z dziadkami,ale w miłości,chociaż ze dziadkom na nic nie brakuje,niż z matka i w ciągłym stresie. Bardzo mi go szkoda,dzieciak bardzo dobrze się uczy,jest grzeczny,no normalnie anioł.Co robić? Jak rozrwiazac te sytuacje?

Gość gość
Widac jak ludzie są mądrzy w niektórych tematach...