Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia54321

la beaute clinique warszawa

Polecane posty

Ta klinika to jest kompletna porażka! Mi poparzono twarz laserem frakcyjnym! Mam od 6 miesięcy czerwony rumień na twarzy! A oni twierdzą że wszystko jest ok i zabieg został wykonany poprawnie.... Lekarz stwierdził u mnie poparzenie skóry właściwej laserem i rumień mechaniczny! Stwierdził również że skóra będzie się goiła przez kolejne 6 miesięcy minimum! A być może już nigdy nie wróci do dawnej kondycji! Radzę omijać to miejsce szerokim łukiem! Podejrzewam że mają Chiński sprzęt. Niskie ceny i super promocje to jedyne czym zachęcają klientów. Zatrudniony personel bez doświadczenia i wiedzy. Pani ,,kosmetolog'' z tej kliniki nie potrafiła odpowiedzieć ile milimetrów ma naskórek!

Gość Radoja
A ja jestem bardzo zadowolona. Nie poddawałam się zabiegom laserowym (z tego co wiem, często - w każdym gabinecie - mają takie właśnie powikłania). W La Beaute miałam zabiegi z kwasem hialuronowym, botoxem, witaminowe i in. Doktor Magda to jedyna ręka (szukałam w kilku gabinetach), spod której wychodzę bez siniaków. Ukłucia są prawie bezbolesne. A z efektów zabiegów jestem zadowolona. I zawsze dostałam pełne wyjaśnienie zabiegu i odpowiedzi na wszelkie pytania.

Gość gość
Jaka Doktor Magda? Nikt taki tam nie pracuje! Tam są tylko kosmetyczki które wykonują zabiegi których nie powinny. Naciągnęły mnie na laser mówiąc że to dla odświeżenia skóry! Mówiły że te powikłania o których piszą w internecie to bzdury i jest to bezpieczny zabieg! Nie znają się na niczym, są tylko po marnych kursach. Mają zablokowane wystawianie opinii na ich stronie na facebooku i blokują każdego na fb i instagram kto tylko jest nie zadowolony z ich usług. Łapią ofiary na promocje i piszą sobie pochwały na takich właśnie forach itp... Pracują na przestarzałym sprzęcie. Laser CO2 wychodzi już z rynku a oni kupili używany sprzęt za grosze i robią ,,promocje''. Żałuję że tam trafiłam, w innym gabinecie najprawdopodobniej by mi odradzono ten zabieg. Z tego co wiem to mezoterapię i osocze robią od niechcenia, nie starannie, parę wkłuć i tyle. Mają takie podejście że jakby przyszła do nich 18 latka ponaciągac twarz nićmi to by jej zrobiły, i jeszcze naciągnęły na botox i laser.

Gość La Beauté Clinique

Szanowna Pani, 
   Doskonale wiemy, kto zamieszcza te oczerniające komentarze, zmiana nazwy użytkownika to nie jest gwarancja anonimowości. Pani „Joanno, Sandro/ Marzeno” itd…, kolejny raz polubownie wzywamy do zaprzestania tych działań. Wszelkie dalsze pomówienia i narażanie dobrego imienia firmy oraz personelu zostaną zgłoszone. W związku z RODO nie możemy ujawnić Pani/Pań danych osobowych, a szkoda. Moglibyśmy przestrzec inne kliniki przed takimi „klientkami”.

Gość Klient

Ja również korzystałam z usług owego salonu i tak jak z wampirzego liftingu byłam zadowolona (miałam 2 zabiegi), tak z wypełniania bruzd nosowo-wargowych już bardzo nie. Wstrzyknięto mi jakiś bardzo gęsty specyfik który, został podany zamiast w bruzdy to nad nimi co sprawiło, że bruzdy się pogłębiły i powstały wałeczki pod skórą. Po zabiegu nic nie zostało rozmasowane, Pani nie próbowała nawet wepchnąć kwasu we właściwe miejsce, tylko został tam gdzie był podany, czyli nad bruzdy. Totalna porażka. Już nigdy tam nie wrócę. Myślałam, że to poważny i renomowany salon.

Gość Wybielanie

Absolutnie odradzam ten gabinet jeżeli ktoś myśli o wybielaniu zębów.

W moim przypadku wybielanie kompletnie nic nie dało co świadczy o kiepskim sprzęcie bądź użytym materiale wybielającym.

Problem na pewno nie są moje zęby bo wcześniej już je wybielałam i są podatne na takie zabiegi.

O zwrocie pieniędzy oczywiście nie ma mowy.......