Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZYM sie OTRUC

Polecane posty

Gość gość

Czym sie najlepiej otruc.

Gość gość
Idź po pomoc do psychiatry , nie poddaj sie , walcz o swoje życie . Zły czas minie i znów będzie dobrze ..

Gość gość
Jestem 4 lata na leczeniu i nic niemija

Gość gość
A jeżeli ktoś wie że nie będzie dobrze?

Gość gość
Nie możesz się poddawać , jeśli będziesz wątpić w poprawę to tej poprawy nie będzie . Mając stany depresyjne i inne problemy psychiczne musi się chcieć ich pozbyć .Szukanie rozwiązania za pomocą samobójstwa jest najgorszym wariantem . Zawalcz więc o siebie m uwierz że da się wyjść nawet z największego doła . Życie masz tylko jedno .

Gość gość
Idź do kościoła, akurat są wszędzie rekolekcje, pomódl się o dobra drogę zyciową.

Gość gość
Moja droga zyciowa sie niepoprawi ani zadna walka Smierc bliskich mi osob zabrala mi radoac i sens zycia

Gość gość
Rozpacz po śmierci bliskiej osoby jest okropna i wydaje się że człowiek tego nie udźwignie . Z czasem jednak mija najgorszy ból a czas leczy rany . Autorze , wiem że teraz nie widzisz sensu życia , ale za jakis czas ten sens znów się pojawi. Ktoś napisał , idź do kościoła , zawierz swoje życie Bogu . Modlitwa pomaga w ciężkich i trudnych momentach. Na pewno jest ktoś, kto cierpiałby gdybyś autorze pozbawił siebie życia . Pomyśl że sa osoby na tym świecie dla których jesteś kimś bliskim na którym im bardzo zależy. Nie szukaj ukojenia w odejściu z tego świata , poszukaj ukojenia w wierze .