Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rustik

Skuteczna terapia

Polecane posty

Gość Rustik

Gdzie w Gdańsku lub okolicach można znaleść dobrze prowadzone i skuteczne terapie uzależnień????

Gość Arti67
Bardzo konkretne psychoterapie i sesje systemowe prowadzi dr. P.Sowiński w Trójmieście, a dokładnie jego gabinet mieści się w Rumi. Wiele znanych mi osób z uzależnieniami chwali sobie i poleca tego psychiatrę. Pan Doktor sięga po nowoczesne metody i techniki, które zachęcają pacjentów to aktywnego udziału oraz otwarcia się na forum, przynoszą efektywne zmiany. Polecam

Gość Termi45
Z tego co doświadczyłem to polecam sesje systemowe w Rumi u dr. Piotra Sowińskiego. Wiele osób sobie chwali tego psychoterapeutę. Jego metody i techniki są bardzo nowoczesne i efektywne, zachęcają pacjentów to aktywnego udziału oraz otwarcia się na forum. Bardzo polecam

Gość JanuszVV
Polecam skuteczną, sensowną terapię prowadzoną przez pana dr Piotra Sowińskiego w Rumi. Sesje zmuszają pacjentów do myslenia, działania i otwarcia oraz poszukania rozwiązań problemów.

Gość Jędruch
Jedyna skuteczna terapia jaką odbyłem w moich doświadczeniach w walce z uzależnieniem to u psychoterapeuty dr Piotra Sowińskiego. Tylko On potrafił swoim podejściem i metodami przemówić mi do rozsądku, przekierować myślenie, poskładać życie i wrócić na prawidłowe "tory". Jest to jedyna osoba, konkretna w tym fachu. Polecam

Gość gość
Ja na terapię chodziłam do doktor Kołodziej-Kowalskiej w MedArt i bardzo jestem zadowolona z efektów terapii. Na każdym spotkaniu doktor dużo ze mną rozmawiała i była bardzo wyrozumiała. Dostałam też leki, które już działają. Polecam