Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 goko 24

Magazyny na wynajem ?

Polecane posty

Go艣膰 goko 24

Czy kto艣 z Was orientuje si臋 jak to jest z warunkami wynajmu magazyn贸w? Potrzebujemy sporej powierzchni na towar do firmy aby stale go sobie w danym regionie dostarcza膰. Czy korzystali艣cie z firmy http://www.deltatrans.pl/pl/15,Logistyka-magazynowa ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Rzeczywi艣cie wynajem bywa op艂acalny jak si臋 dobrze trafi z firm膮. My tak mamy, wynajmujemy ch艂odni臋 i magazyn od 艣l膮skiego Operis聽http://www.operis.com.pl/ 聽i jeste艣my zadowoleni z tego wynajmu. Firma jest solidna, dobrze si臋 z nimi wsp贸艂pracuje. Wynajmuj膮 r贸偶ne powierzchnie, w tym hale produkcyjne, place sk艂adowe czy biura. My mamy tak偶e u nich prze艂adunek.

Udost臋pnij ten post

Z wynajmem bywa r贸偶nie, na podstawie w艂asnych do艣wiadcze艅 mog臋 z przekonaniem powiedzie膰, 偶e lepiej stawia膰 w艂asny magazyn. Decyduj膮c si臋 na stalow膮 konstrukcj臋 b臋dzie szybko i ekonomicznie. Ze sprawdzonych wykonawc贸w polecam Commercecon, s膮 z Konstantynowa 艁贸dzkiego ale z powodzeniem dzia艂aj膮 na ca艂膮 Polsk臋. Produkuj膮, montuj膮, zajmuj膮 si臋 zbieraniem pozwole艅 i mog臋 tak偶e zaj膮膰 si臋 pracami wyko艅czeniowymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julcia30
Na stronie https://magazyny.online/ s膮 og艂oszenia o wynajem powieszchni magazynowych w ca艂ej polsce wraz z cenami. Zobacz, mo偶e co艣 znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BiGBen

Ja mam w Less Mess powierzchnie ,dostep 24h , czysto schludnie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert

Je偶eli chodzi o wynajem magazyn贸w, tylko i wy艂膮cznie zapraszam do Less Mess Storage, mam tam wynaj臋te magazyny od d艂u偶szego czasu i聽za ka偶dym razem spotykam si臋 z聽聽profesjonaln膮 obs艂ug膮. A najwa偶niejsze, mam聽dost臋p do magazyn贸w 24h/7 dni!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefan

Jak warunki to zdecydowanie w Less Mess Storage聽polecam, czysto, sucho, bezpiecznie,聽poza tym maj膮 szereg dodatkowych us艂ug w tym bezp艂atny transport za pierwsze 10km. Przyst臋pna cena i dost臋p 24h na dob臋, pomocny personel, polecam bo sam od kilku lat wynajmuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefan

Jak warunki to zdecydowanie w Less Mess Storage聽polecam, czysto, sucho, bezpiecznie,聽poza tym maj膮 szereg dodatkowych us艂ug w tym bezp艂atny transport za pierwsze 10km. Przyst臋pna cena i dost臋p 24h na dob臋, pomocny personel, polecam bo sam od kilku lat wynajmuje.

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem jest to bardzo dobra alternatywa dla firm, kt贸re nie chc膮 inwestowa膰 w budow臋 hali. Ja korzystam od wielu lat z us艂ug magazynowania 艣wiadczonych przez firm臋 www.operis.com.pl i sporo na tym zaoszcz臋dzi艂am.

Udost臋pnij ten post

Je偶eli kto艣 planuje budow臋 magazynu, polecam zwr贸ci膰 si臋 do tej firmy:聽https://kmc-services.com.pl/magazynowanie-projekty-logistyczne-transport/budowa-magazynow/聽聽Znale藕li nam 艣wietnego wykonawc臋. Maj膮 wyselekcjonowanych developer贸w i firmy budowlane, wi臋c i ceny te偶 negocjuj膮 niez艂e. Oszcz臋dza to mn贸stwo cennego czasu. Nam zorganizowali te偶 przewiezienie towaru do magazynu. Jak do tej pory budynek 艣wietnie si臋 sprawuje. Oczywi艣cie maj膮 mn贸stwo magazyn贸w na wynajem, gdyby kogo艣 interesowa艂a jednak taka opcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magazyn blisko firmy

Zale偶a艂o mi na wynaj臋ciu magazynu, kt贸ry znajduje si臋 blisko mojej firmy. Nie mog艂em jednak sam znale藕膰 zadowalaj膮cej mnie oferty. W znalezieniu magazynu pom贸g艂 mi ten artyku艂 http://gzgkzorawina.pl/wynajecie-magazynu-blisko-firmy/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milena645

Ja wynajmuje w less mess storage w Kryspinowie.
Maj膮 spoko ceny i mog臋 dzi臋ki temu prowadzi膰 m贸j sklep internetowy ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia256

Polecam less mess Storage bezpieczne wygodne magazyny samoobs艂ugowe聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania

Ja r贸wnie偶 polecam Less Mess Storage 馃檪 Super wygoda, rzeczy pod czulym okiem monitoringu oraz super warunki:)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelat

Tak jak przedm贸wcy - polecam Less Mess Storage, ja korzystam z magazynu w Kryspinowie. Rzeczy bezpieczne, super obs艂uga i konkurencyjne ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra

less mess Storage to jak najbardziej super czyste i wygodne magazyny samoobs艂ugowe. R贸wnie偶 polecam.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamine

w less mess storage聽odpowiednie warunki do przechowywania nawet te艣ciowej 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michajlo

Less Mess Less Stress聽馃ぃ聽Ale faktycznie cos w tym jest, nie musze sie martwic czy mi nikt nie zakosi roweru z klatki schodowej聽馃槅聽Polecam r贸wnie偶!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabao

Jak wyzej - less mess!!! Polecam 馃檪

Udost臋pnij ten post