Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goko 24

Magazyny na wynajem ?

Polecane posty

Gość goko 24

Czy ktoś z Was orientuje się jak to jest z warunkami wynajmu magazynów? Potrzebujemy sporej powierzchni na towar do firmy aby stale go sobie w danym regionie dostarczać. Czy korzystaliście z firmy http://www.deltatrans.pl/pl/15,Logistyka-magazynowa ?

Gość gość
Rzeczywiście wynajem bywa opłacalny jak się dobrze trafi z firmą. My tak mamy, wynajmujemy chłodnię i magazyn od śląskiego Operis http://www.operis.com.pl/  i jesteśmy zadowoleni z tego wynajmu. Firma jest solidna, dobrze się z nimi współpracuje. Wynajmują różne powierzchnie, w tym hale produkcyjne, place składowe czy biura. My mamy także u nich przeładunek.

Z wynajmem bywa różnie, na podstawie własnych doświadczeń mogę z przekonaniem powiedzieć, że lepiej stawiać własny magazyn. Decydując się na stalową konstrukcję będzie szybko i ekonomicznie. Ze sprawdzonych wykonawców polecam Commercecon, są z Konstantynowa Łódzkiego ale z powodzeniem działają na całą Polskę. Produkują, montują, zajmują się zbieraniem pozwoleń i mogę także zająć się pracami wykończeniowymi.

Gość Julcia30
Na stronie https://magazyny.online/ są ogłoszenia o wynajem powieszchni magazynowych w całej polsce wraz z cenami. Zobacz, może coś znajdziesz.

Gość BiGBen

Ja mam w Less Mess powierzchnie ,dostep 24h , czysto schludnie .

Gość Robert

Jeżeli chodzi o wynajem magazynów, tylko i wyłącznie zapraszam do Less Mess Storage, mam tam wynajęte magazyny od dłuższego czasu i za każdym razem spotykam się z  profesjonalną obsługą. A najważniejsze, mam dostęp do magazynów 24h/7 dni! 

Gość Stefan

Jak warunki to zdecydowanie w Less Mess Storage polecam, czysto, sucho, bezpiecznie, poza tym mają szereg dodatkowych usług w tym bezpłatny transport za pierwsze 10km. Przystępna cena i dostęp 24h na dobę, pomocny personel, polecam bo sam od kilku lat wynajmuje.

Gość Stefan

Jak warunki to zdecydowanie w Less Mess Storage polecam, czysto, sucho, bezpiecznie, poza tym mają szereg dodatkowych usług w tym bezpłatny transport za pierwsze 10km. Przystępna cena i dostęp 24h na dobę, pomocny personel, polecam bo sam od kilku lat wynajmuje.

Moim zdaniem jest to bardzo dobra alternatywa dla firm, które nie chcą inwestować w budowę hali. Ja korzystam od wielu lat z usług magazynowania świadczonych przez firmę www.operis.com.pl i sporo na tym zaoszczędziłam.

Jeżeli ktoś planuje budowę magazynu, polecam zwrócić się do tej firmy: https://kmc-services.com.pl/magazynowanie-projekty-logistyczne-transport/budowa-magazynow/  Znaleźli nam świetnego wykonawcę. Mają wyselekcjonowanych developerów i firmy budowlane, więc i ceny też negocjują niezłe. Oszczędza to mnóstwo cennego czasu. Nam zorganizowali też przewiezienie towaru do magazynu. Jak do tej pory budynek świetnie się sprawuje. Oczywiście mają mnóstwo magazynów na wynajem, gdyby kogoś interesowała jednak taka opcja.

Gość magazyn blisko firmy

Zależało mi na wynajęciu magazynu, który znajduje się blisko mojej firmy. Nie mogłem jednak sam znaleźć zadowalającej mnie oferty. W znalezieniu magazynu pomógł mi ten artykuł http://gzgkzorawina.pl/wynajecie-magazynu-blisko-firmy/

Gość milena645

Ja wynajmuje w less mess storage w Kryspinowie.
Mają spoko ceny i mogę dzięki temu prowadzić mój sklep internetowy ^^

Gość Kasia256

Polecam less mess Storage bezpieczne wygodne magazyny samoobsługowe 

Gość mania

Ja również polecam Less Mess Storage 🙂 Super wygoda, rzeczy pod czulym okiem monitoringu oraz super warunki:) 

Gość Ewelat

Tak jak przedmówcy - polecam Less Mess Storage, ja korzystam z magazynu w Kryspinowie. Rzeczy bezpieczne, super obsługa i konkurencyjne ceny.

Gość Sandra

less mess Storage to jak najbardziej super czyste i wygodne magazyny samoobsługowe. Również polecam. 

Gość lamine

w less mess storage odpowiednie warunki do przechowywania nawet teściowej 😄

Gość michajlo

Less Mess Less Stress 🤣 Ale faktycznie cos w tym jest, nie musze sie martwic czy mi nikt nie zakosi roweru z klatki schodowej 😆 Polecam również!

Gość gabao

Jak wyzej - less mess!!! Polecam 🙂