Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spokojni faceci tez sie podniecaja?

Polecane posty

Gość gość

czy to zalezy od kobiety czy jednak nie ma wplywu, zastanawiam sie bo mam spokojnego kolege, ktory mowi (i widze po zachowaniu) ze w przeciwienstwie do wiekszosci facetow nie dobiera sie do dziewczyny i nie zalezy mu na seksie. Ciekawi mnie czy to tylko taka szarmancka / wstydliwa postawa czy faktycznie nie maja potrzeb.

Gość gość
Nie mają potrzeb, bo spokojni faceci to nie są ludzie, są to stwory z planety Xanii i rozmnażają się przez składanie jaj, które nie potrzebuja zapłodnienia. Zachodzi u nich pewnien rodzaj partenogenezy, w którym plemniki łączą się u nich w jądrach w jedną zygotę, która następnie przechodzi przez barierę krew-jadro, trafia do dwunastnicy i wraz ze wzrostem coraz bardziej schodzi do o***tu. Otoczka jaja składa się z hemodeoksyxanaanu i wzrost trwa bardzo szybko (ok 1 dnia) z powodu ewolucyjnego przyspieszenia podziałów komórek nowego organizmu tego gatunku. Jest on fachowo nazywany wzrostem xanotenicznym, bo nie występuje nigdzie indziej w naszej galaktyce. Z jaja wykluwa się larwa, która po kilku przemianach staje się nowym Xananinem.

Gość gość
cicha woda,jak trafi na swoją to rozszarpie

Gość gość
No coś Ty, każdy reaguje jak powinien na osobę która go kręci. Właśnie, jesli chodzi o dobieranie robią tak tylko jakieś niewychowane typy. Ja jestem porządny, patrzę się tylko ukradkiem, staram się nie peszyć dziewczyny swoim gapieniem. Minus jest tego, że przez to jeszcze się nie dobierałem do żadnej i chyba nie będę. Jestem chyba za porządny ;(

Gość gość
A jakie Cie kreca?

Gość gość
Szczupłe, miły głos uprzejme, koleżeńskie, które lubią się z czegoś zwierzyć akurat mnie. Kręci mnie jak ma na sobie obcisłe dżinsy.

Gość gość
Skoro nie dobierales sie do zadnej, to one dobieraly sie do Ciebie czy po prostu jeszcze z zadna nie byles ? Ile masz lat ? Mysle, ze kiedys Ci to minie :)

Gość gość
Nie, nie byłem, trafiam na same które mają już kogoś, więc unikam wtedy gapienia się, bo są moimi koleżankami. Co mi minie? No trochę lat juz mam nawet sporo jak na prawiczka, wstyd mówić

Gość gość
Nie wierze, ze w tych czasach mozna znalezc prawiczka. No chyba, ze bawiles sie w inny sposob z kobietami ale seksu nie bylo . ;)

Gość gość
Nie bawiłem się. Nie jestem z tych czasów.

Gość gość
A calowales sie chociaz?

Gość gość
Nie, tylko buziaki w policzek zdarzały się.

Gość gość
To niezle. Szkoda, ze jestem zajeta, bo jesli nie sciemniasz to bylbys spelnieniem moich marzen :)

Gość gość
Nie ściemniam, tak porządnego jak ja chyba nie ma. A jednocześnie nieobytego z kobietami. Jestem super przyjacielem jak to jedna określiła. Lubie przebywać z kobietami , pomagać im i widzieć, jak mnie lubią i mi ufają.

Gość gość
Dziwie sie, bo mam spokojnych, porzadnych kolegow a kazdego jakas zbalamucila, nawet po kolezensku.

Gość gość
To chyba jakas prowokacja, nie wierze Ci ;)

Gość gość
Co to znaczy zbałamucić po koleżeńsku? Bo chyba miałem tez porządne koleżanki.

Gość gość
Przygodny seks,czy romanse to dosc czeste zjawisko... nawet wsrod..porzadnych. Nie zrozum mnie zle.To brzmi jak wywiad .;) Jak zyjesz bez kobiety tyle czasu ? Przeciez kazdy ma potrzebe seksu czy zwyklej bliskosci. Nie szukasz nikogo ?

Gość gość
Jestem na portalach, trafiłem też tu i fajnie tu jest. Ale co z tego jak się spotkałem czasem to i tak kończyło sie na jednym 2 spacerach. Bo za mało gadam. A może nie podobały mi się te osoby. Tyle czasu już "szukam" że nie wiem już jak odechciewa się próbować, przecież widzę że szukają mena z doświadczeniami a nie takiego jak ja. Poza tym za daleko mieszkają. Nie widzę, żeby w którejś było cos interesującego. Nie dziwne, że trafiły na portal randkowy. Ja tez nie mam o czym non stop nawijać. To tylko możliwe, jak narawdę mi się ktoś bardzo spodoba. Tak jak pewna zajęta koleżanka.

Gość gość
20:15 seriooo to rozumiem, tez jestem raczej spokojna, czy tam wycofana i ludzie oczekuja po mnie, ze mam bardziej glebokie uczucia, ze spokojni sa jacys bardziej wartosciowi, tymczasem ja uwazam siebie sama i ludzi za nudziare, nikt mi sie za bardzo nie podoba, trafilo mi sie takie cos moze ze 2 razy w zyciu :d

Gość gość
*sama siebie i ludzi za nudziarzy

Gość gość
ja tam nie mam motywacji zeby kogos miec, a szanse byly. moze za pare lat sie odezwie desperacja? Kto wie. Strasznie meczace sa te poczatki randkowania i t p. Takie zawracanie sobie d upy

Gość gość
Ja mam takiego spokojnego faceta. Nie oglada sie za innymi kobietami, nie imprezuje ale w lozku ze mna to demon seksu. Nie zamienilabym go na innego za zadne skarby.

Gość gość
Mnie to wkurza, jak kobieta skończy np 35 lat i twierdzi że ona już nikogo nie szuka, zero opisu na portalu, żadnego zaangażowania, dłuższych zdań w rozmowie, jak by gadał z wrakiem. Nie rozumiem tego. Mi zawsze zależało, dopiero ostrożniejszy się stałem jak dałem się ponosić uczuciom jako przyjaciel. Ale nudziary mnie niestety nie interesują nie da się tak, napisz do kogoś kto nie ma nic do powiedzenia.

Gość gość
nie wiem jak mozna angazowac sie w zajetych ludzi.szkoda energii i uczuc ktorymi mozna by obdarzyc ludzi wolnych

Gość gość
20:28 akurat nie mam konta na portalach randkowych

Gość gość
ale nudziara jestem i trudno :p tacy ludzie tez musza zyc. akurat na randkach jak z kims jestem to mam o czym gadac, umiem duzo gadac jak chce kogos "olsnic" ale mi sie nie chce

Gość gość
przeciez sam jestes nudziarzem a jednak takie cie nie interesuja... kazdy by chcial przebojowa tylko cos trzeba jeszcze soba reprezentowac a nie tylko wymagac :) dla takich jestes zwykla scierka do podtarcia tylka, dlatego jestes prawikiem

Gość gość
20:28 aha i zwrocilam sie do ciebie, bo zauwazylam cos wspolnego, nie zeby cie podrywac :P

Gość gość
Nie chcę, żeby mnie kobieta zagadała na śmierć jak to się mówi. Nawet nudziara może mieć jakieś hobby i coś o nim opowiedzieć i już będzie ciekawą osobą. Rozumiem, że mówić cały czas nie trzeba. Ale spotykałem tylko takie, które musiały gadać non stop albo chciały żeby ja tak gadał. Inaczej powie miło było. I jak tu umówić się na randkę.