Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spokojni faceci tez sie podniecaja?

Polecane posty

Gość gość
20:35] Lubie jak się mnie zaczepia i szuka wspólnych rzeczy ale nie wypytuje poważnie o związki, których nie miałem.

Gość gość
po prostu nie trafiles na "swoja" nudziarz, nudziara - dla kazdego kto inny bedzie nudny kwestia tego, czy dobrze ci z obecnym stanem rzeczy

Gość gość
Tak jestem nudziarzem, mam tylko swoje hobby o którym mogę trochę opowiadać ale nie za wiele, jak jestem spięty bo druga osoba mnie wystawia :a teraz ty coś opowiedz o sobie. I mów jak uczeń w szkole. Nie żyję tym hobby tak bardzo mocno żęby móc wciaż opowiadać. Jak ja bym zaczął tak przepytywać małomówną dziewczynę odrzuciłbym ją natychmiast. Trzeba trafić na podobną do siebie. Inaczej będzie klapa.

Gość gość
20:41 a w sumie to po co tak przezywac - miej to gdzies ja moge gadac i gadac i mam gdzies - najgorzej, ze co drugi sie zauroczy, bo wydaje sie taka na luzie i oh i ah a dla mnie mogloby sie skonczyc na relacji kolezenskiej. Aha i uwazam siebie za nudziare hobby mam, moge gadac ale i tak.. co z tego

Gość gość
czy to wazne co sobie taka dziewczyna pomysli wyjdzie, nie wyjdzie co z tego?

Gość gość
Właśnie, jak kiedyś mi nie zależało, klepałem coś czy nie to klepałem. Ona też o byle czym i prawie byśmy się umawiali na randki dalej. Gdyby nie jej nagła chęć na przeklinanie, co mnie zraziło. I inne jak ustalanie planu co ja będe robił gdzie przychodził. Potem już pytanie o zarobki i w ten sposób maiłem jej dość.

Gość gość
20:52 brales pod uwage, ze moze w ogole nie chcesz byc w zwiazku, czujesz, ze by cie to ograniczalo? nie kazdy musi byc z kims, zeby byc szczesliwym. Moze ty z takich, ktorzy wola luzna relacje

Gość gość
Jestesmy programowani przez spoleczenstwo, ze kazdy musi byc z kims i tak dalej i tak dalej. Nieraz ciezko to wyroznic, czy to presja czy nasza chec. Dla niektorych z kolei tylko seks jest czynnikiem motywujacym.

Gość gość
Nie byłem nie wiem jak wygląda związek. Nie muszę być ograniczany jesli będzie mi zależało na jednej osobie. Chyba, żeby ktoś ograniczałby mój czas który chcę akurat przeznaczyć na to co lubię. Luzna relacja kojarzy mi się, żę jestem kolega ona się z kimś ściska i nie wiem co jeszcze a ja jestem przyjaciel. Taką to już mam w pracy. Wieć jeśli chciałbym się też to i tamto to muszę stworzyć coś co się poważnie nazywa. Nie znam się na tym. Czym różni się zwiazek luźny od innego.

Gość gość
to nie trafiles na swoja i tyle grunt duzo szukac, nie poddawac sie, chodzic na te randki jak ci zalezy oczywiscie w koncu trafisz "kumata" "taka dla siebie" duzo ludzi na swiecie polowa to kobiety

Gość gość
Niesamowite jest tylko to,że przebywasz przy kimś chwilę drugą chwilę i już można zamienic się w gadułę, to jakaś chemia musi być między mną a tą koleżanką, oczywiście tylko z mojej strony chyba.