Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy komus wyszedl test pozytywny 5 dni przed okresem i to byla ciaza?

Polecane posty

Gość gość

zrobilam 2 bo nie wierzylam ze ten pierwszy nie jest wadliwy ale na obydwu sa jasne kreski testowe....

Gość gość
Mi 4 dni przed terminem wyszedł

Gość gość
Mi tak wyszedł. Teraz zostało mi 29 dni do terminu porodu.

Gość gość
Dzieki za odp. Wiecie co, zglupialam totalnie. Tamte 2 testy pozytywne wyszly mi dzis do poludnia a teraz zrobilam trzeci (tej samej firmy) i jest totalnie negatywny. czy tamte mogly sie mylic czy moze poziom beta hcg na 5 dni przed terminem @ nie jest do wykrycia wieczorem? ps. dodam ze jestem matka 2 dzieci i raczej boje sie ze moglo sie "udac" niz to ze jestem zeswirowana checia ciazy...

Gość Agulek90
Mi wyszedł 4dni przed @...byla blada kreska ale już wiedziałam :) dziś córeczka ma już półtora roku... Mam jeszcze 6ciolatke... Chciałabym jeszcze trzecie ale boję się że mogę nie dać rady mąż wyjeżdża za granicę jest w domu co 4-6tygodni..

Ja robiłam pięć dni przed ale tylko super czułym testem i wyszły dwie kreski z tym że jedna blada,testy które nie były super czułe wyszły dopiero w dzień spodziewanej @

Gość gość
Autorko mysle ze wieczorem za niski poziom hormonu i do tego mocz "rozcienczony" jest przez picie w ciągu dnia. Mozesz zrobić jutro cxy pojutrze rano - jesli tamte pozytywne sie nie mylily (a nie sądzę) to powinien wyjść rano pozytywny jasny test. Ale kup w aptece taki czuły. Ja tez robilam 5 dni przed terminem okresu i wyszedł baaardzo blady pozytywny test i to z porannego moczu. Teraz jestem w ciąży. Tez nie miałam "parcia", ze muszę bo już jedno dziecko miałam. Ale musiałam spr.

Gość gość
Ja spodziewam się okresu w niedzielę i skręca mnie by już zrobić test ale boję że wyjdzie negatywny i się załamię, więc wolę poczekać i nie mieć wątpliwości .

Gość gość
Zrób test z krwi, jest o wiele czulszy, więc da Ci pewność.

Gość gość
Koszt testu z krwi to ok. 25zł, więc wychodzi o wiele taniej niż powtarzanie 3-4 razy testu z moczu.

Gość gość
niestety mieszkam w uk tu nie robia bety

Gość gość
Ja robilam tydzien przed i wyszedl pozytywny

Gość gość
Mi wyszedl tydzien przed okresem pozytywny zrobilam tes z taka aktorka na opakowaniu one nigdy mnie nie oszukaly. A zrobilam popołudniem