Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uki631

Czy tak wypada mówić

Polecane posty

Gość uki631

Mam prośbę o opinię kobiet jak i mężczyzn... Sytuacja wygląda tak... Rozmawiam z pewną dziewczyna lat 25 od 4 miesięcy. Podczas ostatniej pogawędki telefonicznej ogólnie udanej, na różnorakie tematy stwierdziła, że na razie kończy bo idzie się ogarnąć i zgadamy się później. Ja oczywiście będąc w dobrym nastroju po udanej rozmowie odpowiedziałem żartobliwie, cytuję "Ok to idź myj tyłek, a ja czekam..." Niestety Pani strasznie się oburzyła na ten tekst i od dwóch dni nie mogę z nią dojść do porozumienia, że to tak forma luzacka, lub żartu. Co wy drodzy czytelnicy o tym sadzicie? Szczególnie ciekawi mnie opinia Pań. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
Ale dlaczego taki chamski wulgarny tekst wydaje cie sie smieszny? Co masz z glowka nie tak?

Gość uki631
a co w nim jest wulgarnego i chamskiego?

Gość gość
Nie, to absolutnie nie bylo smieszne.

Gość gość
Chciałeś opinie kobiety: wg mnie ten tekst jest prostacki. Poczułabym się niezręcznie. Kobiety są inne niż faceci - są mniej obleśne w niektórych kwestiach. Dziewczyna mogła poczuć się urażona. Najlepiej zadzwoń do niej i wytłumacz, że to był głupi żart i więcej się nie powtórzy :)