Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo Zabić?

Polecane posty

Gość gość

kogo Zabić?

Gość gość
Mnie.

Gość gość
podaj adres do siebie

Gość gość
Prywatnie.

Gość sengogla
kogo Zabić? - nie dałeś życia/ nie dałaś życia, więc życia nie odbieraj ! tak jakiś czas temu z pewnym księdzem gawędziłem, powiedziałem wprost, proszę księdza, jestem katolikiem ale nie należę do kościoła katolickiego, nawet jestem przeciwny tej religii katolickiej, która naucza według jakiś bajek wymyślonych od stuleci a wtedy mądry Ksiądz popatrzył na mnie i zapytał, czy tak się zdarzyło, że kogoś zabiłeś lub zamordowałeś ? I wtedy odpowiedziałem, że tak było, zabiłem i zamordowałem a Ksiądz zapytał, kogo zamordowałeś ? odpowiedziałem , że z okazji niedzielnego obiady na pniaku uciąłem głowę kogutowi za pomocą bardzo ostrej siekiery, gdy miałem 13 lat i kogut biegał trochę po podwórku bez głowy zanim padł a w niedzielę był fantastyczny rosół z koguta, opowiedziałem Księdzu, że zamordowałem na pniaku mając 14-15 lat sporo kaczek, indyków, kurczaków itd. ścinając głowy a Ksiądz mnie tylko pochwalił , że jestem dzielny a gdy miałem 16-17 lat i służyłem do mszy świętej , Proboszcz mnie poprosił abym przyniósł na Plebanie kilka kaczek , gęsi i indyków już obranych i sporo zapłacił za te 'dary' a nawet więcej ale zapytał, czy za rok mogę przynieść na Plebanie całą sarnę i dzika i czy pomogę zrobić 100kg kiełbasy , Proboszcz jest ciekawy, czy zwierzę zamorduję aby zrobić wyroby mięsne , typu kiełbasa lub kaszanka , Proboszczu , padło pytanie , czy oprócz zamordowania zwierząt tak zwanych domowych lub leśnych czy jestem w stanie zamordować człowieka ? Odpowiadam wprost NIE i NIE ! mogę wykonać pyszne kiełbasy z dzika i sarniny oraz ze świni ale nadal nie rozumiem dlaczego są wobec mnie we wsi stawiane plotki, że zamordowałem Kasztelańską i z niej zrobiłem przetwory ? to są tylko pomówienia.