Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość cds

Dziwna sytuacja na olx

Polecane posty

Gość gość cds

Hej wszystkim! Sprzedaje telefon na olx i odezwał się do mnie jakiś gościu że jest zainteresowany tylko chciał kilka dodatkowych szczegółów dotyczących telefonu. Opisałam mu ładnie wszystko a gostek powiedział, zebym dała mu namiary na swojego facebooka. Stwierdził że on na olx rzadko bywa i jak się zdecyduje to na fejsie mi napisze ( dodatkowo chciał żebym go zaprosiła do znajomych). Nie zgodziłam się. W końcu aukcja jest na konkretnej stronie więc przez nią chce się kontaktować. Męczył mnie mimo wszystko o tego fejsa i napisał mi takie coś: "Czyli Nie powie pani Jak panią znaleść na Facebooku, Bo z tego co widać po zdjęciu to jest pani wporzątku osobą, Prosze to Przemyśleć, A Jak się bym zastonowił co do tego Tel to dał bym znać na Facebooku". Czy to jest normalne? Być może jestem przeczulona...

Gość gość
Chce Cie wyrwać. jak lubisz byc dymana , то daj mu namiar :) Jaki tel. sprzedajesz?

Gość gość cds
Pierwszy raz sprzedaje na olx i trochę zdziwiło mnie takie zachowanie. Zwłaszcza że gościu wrażenie zasugerował że jak nie zaproszę go do znajomych to napewno nic nie kupi.

Gość gość
Znajdziesz innego kupującego, tego odpuśc :)

Gość gość
jakiś psychol, w żadnym wypadku nie podawaj a jak się jednak z nim umówisz na sprzedaż to nie idź sama koleś dziwny jest

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj. Nawet pisac po polsku nie umie. Błąd na bledzie: "znalesc" "wporzatku" Masakra jakas.

Gość gość
Zablokuj go i nie podawaj swoich danych.

Gość gość cds
Trochę mnie zaskoczył, teraz ciesze się że w ogłoszeniu nie napisałam swojego numeru telefonu.

Gość gość
absolutnie nie podawaj mu swoich danych ani linku do fejsa tak nachalnie o to prosi ze od razu wzbudza nieufnosc

Gość gość
pewnie jakiś upośledzony albo opóźniony ,zboczek który patrzy na foty,drugi seryjny Pękalski,wampir z Bytowa,weź olej i przestań się przejmować