Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn

Polecane posty

Gość gość

Mój syn jest gejem. Nie mam pojęcia co zrobiliśmy źle. Mąż i syn się pokłócili dzisiaj, a ja nie mam pojęcia co zrobić. Piszę tu tylko by się wygadać, bo pewnie zaraz i tak się pojawią podszywy. A ja po prostu chcę, by moja rodzina znów była szczęśliwa.

Gość gość
no i co z tego ze jest gejem?

Gość gość
Po prostu mąż jest na niego wściekły, mówi fo młodego, że nie jest już jego synem. Mi to w sumie, aż tak nie przeszkadza...Tylko chciałabym jednak, by chociaż mi najpierw powiedział. Może udało mi się na to wszystko przekonać męża.

Gość gość
A po polsku? co kto komu ma najpierw powiedziec, i niby na co go przekonac? boze pisz babo po ludzku

Gość gość
Co zrobiliscie zle? Przeoczyliscie to, ze ktos go molestowal w dziecinstwie.

Gość gość
Zaakceptujcie to i tyle, są gorsze tragedie. Ile syn ma lat?

Gość gość
Nie przesadzaj. Jest gejem i już. Nie on pierwszy i nie ostatni. I co przestaniesz go teraz kochac ? Są gorsze rzeczy. Przecież to nie jego wina. Tak się czasem dzieje i już. Wydaje mi się że ojcom jest trudniej zaakceptowac ten fakt.

Gość gość
A ja chcę wygrać w totolotka i

Gość gość
To zycie syna, a sprawa meza ze tego nie akceptuje, ty nie musisz uczestniczyć w ich konflikcie. Tylko uswiadom meza, zeby nie byl hipokryta i nie próbował sobie przypominac ze ma syna na starosc, jak bedzie potrzebna pomoc. Bo wtedy ja na miejscu syna mialabym go gleboko i daleko. Zreszta, mam taka sytuacje ze swoim ojcem. Jest stary, schorowany, sam jak palec. Zasluzyl sobie za to jak nas cale nasze zycie traktowal. Sam w święta, sam na codzien. Ma jak chcial.