Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieperfekcyjna007

Potrzebuje dziewczyny do sprawdzenia wiernosci faceta

Polecane posty

Gość Nieperfekcyjna007

Czytalam juz takie watki ale to bylo dawno , pomawiam temat , prosze bez zbednych odpowiedzi . Szukam dziewczyny ktora popisze z moim facetem na fb , wyciagnie od niego nr tel i pozniej bedzie pisac sms czy pare razy zadzwoni , chce zobaczyc do czego bedzie zdolny . Taka zabawa we flirt . Wiecej info dam na priv bo nie chce tu hejtu a na prawde potrzebuje pomocy . Najlepiej dziewczyna z okolic Wrocławia ale niekoniecznie . Zostawiajcie maile a na pewno sie odezwe ! Odwdziecze sie !

Gość gość
To Ty zostaw @.

Gość Nieperfekcyjna007
paulaka00@o2.pl

Gość Milusia31
Hejka, chetnie sie nim zabawie..... A z czasem umowie tak zebys I ty przyszla w tym samym czasie. Buziaczki

Gość gość
Milusia napisz do mnie na.maila

Gość gość
Baby to jednak są głupie! Nie jest to zbędny komentarz!Powinien od razu kopnąć cię w d.... !

Gość gość
Ty to jesteś głupia sócka ! Jak nie chcesz z nim być to mu powiedz ! Jak go tak wytestujesz i wpadnie wierz mi że będzie Ci później za karę takie rogi walić że tylko w kościele nie będziesz chaczyć o sufit. Co za tępa strzała.

Gość Nieperfekcyjna007
U mnie sytuacja jest taka ze ja chvialabym zeby popisal z kims zeby mial troche wyrzutow i zeby miedzy nami znów bylo jak kiedys. Teraz jest strasznie on chyba mnie nie kocha a.jedyne co nas laczy to kredyt ... robie dla niego wszystko codziennie obiady cieple jak wroci z pracy ktore.laduja w koszu bo on akurat nie ma ochoty , po pracy mowie zeby sie przespal zeby odpoczal myslac ze jak wstanie bedzie lepiej lec tez na marne , on bierze auto do pracy do ktorej na pieszo ma 10min a ja ide z dwojka dzieci jednym na rekach a drugim w wozku np do mamy 7km bo nie mam auta bo on bierze zeby mu bylo wygodnie a ja musze.kombinowac , na weekendy poszlam.do pracy zeby zarobic to tez pretensje ze on z dziecmi . Jak wroci z pracy nie powie mi czesc tylko od razu siada na komputer bez slowa i tak moze siedziec caly dzien . W nocy zostaje w salonie zeby ze mna nie spac w nocy. Zakladam sexi bielizne krece tylkiem a mu sie akurat nie chce ... no i milion takich przykladow a ja chce zeby tylko mnie przytulal i mowil ze kocha i na urodziny kupil chociaz kwiatka ... dlatego chcialam zeby go ktos zabajerowal zeby pozniej mial jakies wyrzuty i zeby znow bylo tak.jak kiedys ... ale widze ze nikt tu mi nie pomoze , wiem ze latwo jest oceniac ale uwierzcie ze czuje sie najgorzej na swiecie

Gość gość
Już to widzę jak idziesz do mamy 7km :D Wymyśl coś mądrzejszego!

Gość gość
Wspolczuje

Gość gość
On ma na Ciebie wyjbaannee ! Pewnie jesteś paszczur i nic z tym nie zrobisz, jak go poznasz z kimś z forum to po tym co opisujesz to jedynie może z nią się przespać albo nawet zostać na stałe jak będzie ładniejsza i mądrzejsza od Ciebie.

Gość Milusia31
Kochana pozniej sie odezwe na meila. Teraz musze pracownikom robote porozdzielac bo za bardzo sie Chyba nudza.

Gość gość
Wiesz co jak koleś zobaczy że ma wzięcie u innych babek to tym bardziej kopnie cię w dupę i zostawi z dwójką dzieci. Bardzo zły pomysł, bardzo. Nie pchaj się w to bo będziesz żałować. Nie tędy droga