Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu miesiącach spotykania się z facetem zaczęłybyście się niepokoić?

Polecane posty

Gość gość

Gdybyście się spotykali, calowali, chodzili na spacery, trzymali za rece, odwiedzali nawzajem, przytulali, rozmawiali i... to wszystko? ;)

Gość gość
Znaczy, jeszcze, poznawali nawzajem swoich znajomcych, chodzili razem w rozne miejsca, np do kina, do teatru

Gość gość
Czy cos by was niepokoilo? A moze nic?

Gość gość
To zależy od tego jak bardzo miałabym ochotę na tego faceta

Gość gość
A ty już byś chciała wpieprzyć mu się do domu i żyć w konkubinacie, co?

Gość gość
Zależy jak często się widzicie i jak czujecie się w swoim towarzystwie. Jeśli często to po dwóch miesiącach mogłabyś się niepokoić ☺️

Gość gość
Myslałam, że to faceci tak się "niepokoją" brakiem seksu. Ja akurat uwazam takie spotkanie się za fajne. Przynajmniej wiem, ze nie jestem mięsem armatnim i człowiek traktuje mnie poważnie. Niestety u mnie to faceci zaczeli sie niecierpliwić i zaczęli być wręcz niegrzeczni co mi pokazało, ze takie spotykanie się udawanie, że coś nas łączy to było tylko gra by sobie pobzykać. A Ty kobito się ciesz. No chyba, że lubisz być chwilowym mięsem

Gość gość
Oczekujesz juz seksu czy z tym "i nic" chodzi ci że nie jesteście w związku

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? Pytałaś o jego światopogląd?

Ja bym się zaczął niepokoić gdyby druga połówka zamiast porozmawiać ze mną o problemie wolała zakładać tematy na kafe.

Gość gość
Dla mnie to dziwne, że po2 miesiącach wszyscy są już tak gotowi na seks, i że to niby "długie" czekanie. Kurczę, znać kogoś DOPIERO 2 miesiące i już robić z nim najintymniejsze rzeczy? Czy ten świat zwariował?

Gość gość
Nikt tu nie mówi ze po dwóch miesiącach znajomości tylko po dwóch miesiącach spotykania się. Można znać się latami.

Gość gość
przecież to jest to samo, 2 misiące spotykania się to 2 miesiące znajomości :D

Gość gość
pytanie - macie po 15 lat czy 40?

Gość gość
Kolejny głupi argment, ze człowiek im starszy tym szybciej ma iść do łózka, przecież własnie starszy ma być mądrzejszy i bardziej rozsądny! :D Jakimś małolatom trudno sie dziwić, że robią głupie rzeczy bez pomyslenia, bo mają jeszcze nierozwiniętą kontrolę nad impulsami. Faceci po 30 używaja tego argumentu, że oni już nie będą tyle czekać co kiedyś. Cofaja się w rozwoju. Zamiast poczekać na swoja miłosc to wolą osiem związeczków krótkich, któe są chyba tylko po to by opowiadac głupim kumplom i żeby razem sie rechotać jak szybko poszło i jakie cycki ma Arleta a jakie Bożena.

Gość gość
Super, ze tyle odpowiedzi. Wszyscy wzieliscie autora za kobiete a tymczasem jestem mezczyzna;) I pytam jakie sa reakcje kobiet na to, ze facet sie nie spieszy;)

Gość gość
Czekać miesiącami, to mogą nastolatki, a nie dorośli ludzie. Ja bym się po prostu nie znalazła w takiej sytuacji jak autorka bo nie spotykam się z mężczyznami, którzy nie pociągają mnie fizycznie i na odwrót, a gdy jest pożądanie, to seks jest szybko. Facet najwyraźniej nie jest zainteresowany autorką / seksem jako takim (też się zdarza, dla niektórych ludzi seks jest mało ważny) / ma jakieś zahamowania / dysfunkcje seksualne. Podtrzymywanie się z powodu szacunku i gloryfikiwania Autorki, to bym stawiała na ostatnim miejscu jako możliwą przyczynę..

Gość gość
Trudno wziąć cię za mężczyznę, skoro napisałeś post z perspektywy kobiety i piszesz o spotkaniu się z facetem.. Tak czy siak odpowiedź podobna: -wcale jej się aż tak bardzo nie podobasz -ma małe potrzeby, seks jest dla niej drugorzędny

Gość gość
to ile lat masz autorze postu?

Gość gość
9.21 A dla ciebie miłość jest wyłącznie po ślubie?

Gość gość
ALBO PO PROSTU MYŚLI Z KIM IDZIE DO ŁOZKA, faceci to aktorzy i mogą grac rolę fajnego 2 miesiące, stąd duzo toksycznych związków, kobieta sie po seksie zakocha a potem wyjdzie, ze facet to baran Kobiety które idą szybko do łózka po prostu NIE MYŚLĄ. Trzeba człowieka poznać. Aż mi was żal kobiety, ktoś mi się podoba, rozkadam nogi, boże ale to bezmózgie.

Gość gość
9.21 Jak jesteś nastolatkiem, to wydaje ci się, że jesteś nieśmiertelny. Gdy masz 30 czy 40, to już masz świadomość, że życie strasznie szybko mija, młodość zaraz się skończy i zanim się obejrzysz bycie cnotliwą przyjdzie bez trudu, bo zwyczajnie nikt nie będzie zainteresowany. A mądrość życiowa związana jest z tym, że wiesz, że z życia trzeba korzystać i człowiek bardziej żałuje niewykorzystanych okazji niż błędów.

Gość gość
Nie, madrość życiowa to nie jest chodzenie do łózka jak królik i szybko i z byle kim. Własnie to jest zachowanie kogoś młodego i głupiego.

Gość gość
Niewykorzystana okazja do seksu? Phi. O seks jest łatwiej niż o miłość. Nieznaczące romansiki to tylko strata czasu, ryzyko chorób, i potem wstyd przed samym sobą, że się tak samego siebie nie ceniło i ufało byle komu.

Gość gość
Znajomosc powinba rozwijac sie naturalnie a bie stac w miejscu:D

Gość gość
przecież autor nie pisał o 2 randce tylko pytał o miesiące. Gdyby po pół roku nie zainteresował się niczym więcej niż przytulaniem, pomyślałabym, że ma problemy. No chyba, że jest jeszcze za młody na seks..

Gość gość
A to kobieta nie może zainicjować seksu, skoro ma ochotę? Kolejna królewna z drewna?

Gość gość
pytanie z jakiego powodu czeka? jesli jest mlody i religijny a seks po slubie i mowi o swoich przekonaniach to jasne. W innym przypadku raczej nie czeka sie bardzo dlugo. Autorze dlaczego nie ciagnie Cie do czegos wiecej? wystarczaja Ci pocalunki?