Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nazywajcie Polskich facetów słowem mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

bo to słowo im się nie należy na mężczyznę trzeba mieć wygląd kulturę szacunek i pokazywanie uczuć oni tego nie posiadają

Gość gość
Mężczyzna to inny gatunek.Ta rasa nie ma serca,duszy,empatii i rozumu

Gość gość
Wiesz, że jaką roztaczasz aurę wokół siebie, takich facetów przyciągasz? Myślę, ze to, co napisałaś, nie świadczy dobrze o Tobie samej, także... Jeśli chcesz mieć dostęp do mężczyzn na poziomie, zacznij nad sobą pracować, zamiast mieć pretensje i wylewać żale.

Gość gość
Gość 13:13 autorka ma racje Bardzo duża grupa mężczyzn taka właśnie jest.To nie jest kwestia przyciągania.Można mieć pecha i źle trafić.Człowiek nie zawsze kieruje się rozumem.Kobiety często kierują się emocjami,a to je gubi.

Gość gość
13:19 No właśnie, skoro kierują się emocjami, to ponownie wracamy do kwestii pracy nad sobą. Dlaczego na przykład ja nie mam problemów z facetami? Przecież nie powiesz mi, że trafiam ''w dziesiątkę'', bo tak nie jest, i nie jest to żaden przypadek. Zwyczajnie trzeba się trochę nauczyć psychologii i wyrobić sobie zdolność wyczuwania i oceny kandydatów na partnera. I mieć swoją godność, na tyle, by egzekwować szacunek do siebie...