Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów nie istnieje kałbuc ma zwidy i omamy i schizę widzicie tu jakiś link ?

Polecane posty

Gość gość
Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
Jaki link?

Gość gość
https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
no właśnie jaki link ? nie widze tu żadnego linku :o czy opole też jest wymyślone przez kałbuca? przecież nie ma ani opola ani namysłowa:o czy opole wymyślił inny świr? :o

Gość gość
opole to też wymysł kałbuca? tak samo jak namysłów? Czy mamy więcej czubków na kafeterii?

Gość namysłów nie istnieje
Nie ma żadnych linków. Dane statystyczne na temat tego niby "Namysłowa" ta osoba tworzy z głowy. Bardzo chory człowiek. Trzeba go wyłapać i odwieźć do wariatkowa. Zorganizujemy się? Ja jestem z Miednicy w wielkopolskim.

Gość gość
jaki link, jaki link? no chyba na oczy mi nie padło? nie ma żadnego linku

Gość gość
, www.opole.pl

Gość Namysłów wojew opolsk
Przepraszam, Namysłów nie istnieje :(

O co wam chodzi nie róbcie z siebie większych idiotów niż jesteście sami dajecie linki jak powyżej i co twierdzicie że nie ma tu żadnych linków? i twierdzicie że nie daliście żadnego linku? O co wam chodzi przecież wiecie że tu na samej górze są linki i dobrze o tym wiecie bo sami je daliście co wy chcecie osiągnąć? I co wy chcecie udowodnić?

, www.namyslow.eu co dalej twierdzicie że nie ma tu żadnego linku?

,www.namyslow.eu Przecież Namysłów naprawdę istnieje dobrze o tym wiecie bo to wy założyliście ten temat i to wy daliście te linki :o

O co MI chodzi robię z siebie większego idiotę niż jestem sam daje niewidoczne linki jak powyżej i twierdzę że nie ma tu żadnych linków! i twierdzę że nie dałem żadnego linku! O co wam chodzi przecież wiecie że tu na samej górze są niewidoczne linki i dobrze o tym wiecie bo sam je dałem (można sprawdzić po IP) co wy chcecie osiągnąć? I co wy chcecie udowodnić? NAMYSŁÓW NIE ISTNIEJE