Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o tym forum

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Naszedł czas na bolesną , cielesną i czystą prawdę. Na tym forum panuje straszna patologia , odczułam wrażenie że na tym forum spędzają czas typowi : Januszek , Grażynka , Karyna i Sebix , ktoś może zakłada temat o swoim problemie , to niektórzy rzucacie na tą osobę hejtem a już nie wspomnę o 16 latce która zaszła w ciążę jak niektórzy z was pisali "To po co się ****ała" również się pojawiała fala krytyki na Polki obrażając je od k***w i od szmat i różnych. Po tym forum stwierdzam że nasza mentalność polska jest przerażająca zawiera ona zawiść , zazdrość i nienawiść. Każdy każdego obraża a nawet by zabił gdy by mógł. Kafeteria to najgorsze forum w polskim internecie bo tu zbierają się wszystkie patole którzy próbują się wyżyć za swoje niepowodzenie życiowe. Przykro mi to pisać ale taka prawda kochani , to nie jest przyjazne forum , tu są sami zakompleksieni ludzie którzy nie mają swojego życia smutne.

Gość gość
marudzisz jak stara panna

Gość gość
Czyli takie tu dno, tak narzekasz a i tak tu siedzisz i płodzisz te durne wnioski

Gość gość
Skończyłaś? To wypad stąd, jak się nie podoba :D

Gość gość
I co prawda boli? Patola jesteście i tyle.

Gość gość
Oooo taaak, bardzo mnie to zabolało xD chyba tego moje serce nie wytrzyma xDD

Gość gość
napisała Patola

Gość gość
Czy zona może się odlewać na męża?

Gość gość
Nas nic nie boli i chociaż nie jesteśmy hipokrytami, a ty masz ból duupy przez wieczne zatwardzenie.

Gość gość
ja ci coś powiem żeby faceci nie wpierdzielili się na te forum to był by spokój a tak wlazło tutaj popisuje się pisząc o ******iu pokazują te obleśne jaja g****a mówiąc to mój obiad a gdzie jest takich miejsce w psychiatryku oczywiście admin już dawno powinien ich stąd wyrąbać bo robią śmietnik i przypominam że to forum jest dla kobiet więc faceci wypad

Gość gość
Witam :-) ja od niedawna zaglądam na to forum. Czytam temat po temacie i powiem jedno - nie wiedziałam że jest tyle ograniczonych ludzi.