Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmelo

czy ktos z was tez tak ma, ze jak przesadzi z alkoholem...

Polecane posty

to wiecznie musi cos namieszac? ilekroc sie nie nachleje to wiecznie cos odj***e, jak nie zrobie z siebie debila to d**e komus obrobie, albo milosc wyznam :D co to jest do diabla, frustracja jakas czy co?

kurde calkiem dobrze, tylko ze sieczke z bani robi, bynajmniej mi :D

w sumie to tylko mocny alkohol, po piwie ile bym nie wypil jestem normalny...

Gość gość
Spoko, nic Ci nie jest, to całkowicie normalne reakcje po alko :)

niby tak, ale kiedy umawiam sie z fajna laska na butelke czegos dobrego i jak juz po kilku dobrych drinach zamiast z nia flirtowac albo chociaz robic cos smiesznego to gadam jej, ze jej wujek mnie w*****a a potem jej wyznaje milosc to cos chyba nie halo hehe :D

Gość gość
carmelo dziś Nie, dalej stwierdzam, że wszystko halo. Właśnie takie gadki pod wpływem są na porządku dziennym :D

a to spoko, bo juz myslalem ze mi naprawde bije na dekiel bardziej niz innym hehe

Gość gość
wystarczy nie chlać jak debil

kiedy ja nie potrafie inaczej, moge nie pic miesiac ale jak juz rusze jedno piwo to juz musze do konca :D

Gość gość
carmelo dziś He, he, ja tak mam z czipsami, mogę nie jeść pół roku, ale jak już kupie i otworze to zjadam największą pake do dna :D

Gość gość
Nbo jestes uzalezniony odczujesz to za kilka lat. Jestes alkoholikiem chociaz pewnie jeszcze o tym nie wiesz

Gość gość
To jeszcze pare lat i wyladujesz na AA lub innej jakiejs terapii tak jak ja. Nie zycze tego ale pewnie tak bedzie

Gość scorpionadrink
od wielu lat mam ten problem, gdy wchodzę na dział 'alkohole' do sklepu, marketu, supermarketu lub hipermarketu itd. i widzę na półkach poukładane butelki różnej wielkości i różną zawartością płynów , tak z ciekawości podchodzę do regału i biorę do rąk te butelki aby na etykiecie przeczytać 'co to jest' i do czego to służy i nadal nie wiem ? - ogromny sklep, dział 'alkoholowy' - brak obsługi , biorę z półki butelkę i czytam na etykiecie, że 'wino półsłodkie hiszpańskie rozlewane w Polsce i podany adres, że Winnicka nr 1 w jakimś Popierdułku, że wino posiada 18 procent alkoholu, następna butelka z półki to : wódka biała z żyta i 38 procent alkoholu posiada ale do cholery jasnej, do czego to służy ? - z półki biorę kolejną butelkę z płynem, na etykiecie jest napis JUBILEUSZOWA , jest nazwa producenta i podany skład, że wódka wykonana z jęczmienia i żyta , posiada 40 % alkoholu ale znowu nie napisano, do czego to służy do cholery jasnej i tak popatrzyłem na te butelki bardzo ciekawie wyglądające z płynami i nadal nie mam zielonego pojęcia, do czego to służy? nawet na butelkach z płynami typu KONIAK lub BRENDY NIE napisano na etykiecie, czy tym 'płynem' należy się smarować przed snem a może należy się wykąpać lub umyć zęby , zatem, zapytam wprost, dlaczego producenci nie informują na etykietach, do czego służy ten płyn w butelce ?

Gość gość mistrz yoda jego mac
Nie, autorze, dobrze myślałeś za pierwszym razem - masz coś deklem. Normalni ludzie nawet jak są pijani, nie zachowują się tak, jak ty

gość dziś tez juz bylem, ale nie pomoglo, mialem przerwe 3 lata w piciu ale tylko i wylacznie dzieki swojemu samozaparciu, zlamalo mnie jedno piwo bo przeciez co tam jedno, nie zaszkodzi

gość mistrz yoda jego mac dziś najbardziej nienormalni sa ci, ktorzy mysla, ze sa normalni, bo wierz mi, na tym swiecie nikt nie jest normalny, kazdy ma jakies swoje halo, tylko nie kazdy zdaje sobie z tego sprawe, ja sobie ze swojego zdaje sprawe i probuje cos z tym robic, mimo tego, ze podchodze do tego troche z humorem, takze zluzuj nachy kolezko yoda.

Gość gość
Idz do AA zrob program trzezwienia 12krokow mi to pomoglo