Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto spłaci mój dług

Polecane posty

Gość gość

Witam. Potrzebuję wsparcia finansowego, konkretnie 12.000 zł aby spłacić pożyczki - chwilówki. Nękają mnie windykatorzy i komornik, nie mam siły już żyć dalej i się z tym męczyć. Mam dziecko i tylko ono trzyma mnie na tym świecie, choć nie wiem jak długo zniosę tę sytuację. Pracuję, ale nie stać mnie na spłatę tych długów, które rosną, zamiast się zmniejszać. Zagranicę też nie mogę wyjechać, nie znam dobrze języka, poza tym syn choruje i ma tu swoich lekarzy. Nie brałam tych pożyczek na ciuchy czy wczasy, ale musiałam mieć na życie i wynajem mieszkania, gdyż uciekłam od męża alkoholika i tyrana, później straciłam 1 pracę i zanim znalazłam drugą musiałam przeżyć, uzbierało się tego przez rok, jeszcze leki i dojazdy do lekarza dla syna.Jeżeli ktoś mógłby mnie wspomóc, to uratuje mi życie. W grę wchodziłaby też pożyczka prywatna, ale bez żadnych wpłat i zastawu, bo nie mam majątku, mieszkanie wynajmuję. Mogłabym spłacać po 350 zł miesięcznie... Mój nr konta: 29 1240 2092 9210 0000 0070 4568

Gość gość
A nie możesz wynająć pokoju zamiast mieszkania?

Gość gość
Nikt twoich długów nie bedzie za ciebie spłacał

Gość gość
Zgłaszam na policje. Żebractwo jest karalne. Po numerze konta policja dojdzie do ciebie. Przygotuj sie tez na Mops bo odbiorą Ci dziecko. Przykro mi.

Gość gość
:o wziełaś to spłać.