Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napad na Bank

Napad na Bank

Polecane posty

Gość Napad na Bank

Napad na Bank

Gość gość
Ręce do góry!

Gość gość
Majtki w dół!!! Forsa na stół ;)

Gość gość
Otwierać sejf!

Gość to jest napad
to jest napad

Gość scorpionaznak
powiem wprost, kilka filmowych napadów na BANK to mnie się nawet podobało a najważniejszy napad na Bank był w wykonaniu 'muzyka' , który postanowił się odegrać na 'kolesiu' , który i tak , jako SZEF BANKU trafił do pierdla a z Szwajcarii od Kwinto otrzymał 'czekoladki' będąc w więzieniu ale faktycznie mam ogromny 'szacun' do kolesi , że opracowują PLAN aby w czasie kilku sekund wjechać skradzionym autem albo za pomocą butli gazowej 'rozpierniczyć' w pył bankomat bez monitoringu i zgarniają spoko pół miliona PLN albo więcej, przemyślana akcja ale przed akcją się umawiają między sobą , dopiero , gdy sprawa ucichnie to zaczniemy wydawać ciężko zarobione pieniądze , nie wolno pokazywać się teraz z pieniędzmi , za pół roku aż sprawa ucichnie można kupić lepsze auto lub dokończyć budowę domu , tak powinien postąpić inteligentny złodziej !

Gość gość
Wszyscy na ziemię i niech nikt nie struga bohatera

Gość gość
Dla mnie mistrzostwem był napad stulecia pod Swarzędzem, fałszywy konwojent i 8 baniek, a nikomu włos z głowy nie spadł. Szkoda tylko że kolesie się nie dogadali i nie wytrzymali w wydawaniu kasy.

Gość scorpionaplan
bardzo dobry PLAN ale Kwinto miał lepszy PLAN aby wykonać 'skok' na BANK

Gość gość
Jak już jest napad to dajcie mi peniendzy bo mam horom curke

Gość gość
To jak tu już na filmy zeszło, owszem Vabank fajny film i akcja dobrze pomyślana, szczególnie wyjazd do Szwajcarii :D ale jest tez inny film "Plan doskonały" tez ciekawia akcja i plan nietypowy.

Gość scorpionaznak
gdy kilku kolesiów bierze udział w ataku na BANK to wiadomo , że jeden z nich nie wyrobi i zacznie forsę wydawać a gdy zacznie sypać forsą to będzie podejrzany i pierwsze pytanie, skąd biedny ma nagle pieniądze ? wpadnie natychmiast , ponieważ za dużo forsy wydawał i chciał żyć ponad stan , w Polsce są takie 'służby' , które obserwują osoby, które dużo pieniędzy wydają na własne przyjemności , nie tylko MSZ wysyła do takich Akcji swoich 'pracowników' !

Gość gość
scorpionaznak, pisałeś wcześniej jako "ja_Dyzio" ?

Gość scorpionadrink
skok na BANK ale w 'pojedynkę' to najlepsze rozwiązanie , można wystarczy poznać tak zwaną 'aksonometrię' budynku , gdzie jest BANK , wejście przez komin w budynku , jak zainspirował Kwinto na filmie wcale nie jest głupie , należy poznać budynek, gdzie są kasy pancerne i ochrona budynku, która w nocy zwyczajnie śpi , pomiędzy godz. 4 i 5 nad ranem idealna akcja aby wejść do BANKU i wyjść z kwotą 5 - 6 milionów PLN i po zgarnięciu takiej forsy , żyć jak BIEDAK , to podstawa