Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On się panicznie boi

Polecane posty

Gość gość

Ciąży... Biorę tabletki i do tego gumka, a i tak dostał histerii jak nam pękła. Nie pozwala mi leżeć na sobie, bo przecież mogłabym dotknąć pochwa penisa i do tego poprosił mnie o wysłanie mu zdjęcia tabletek. Nie lubie dzieci, on tez nie, ale to chyba nienormalne

Gość gość
jak już ma drużynę piłkarską na boku i wianuszek innych szmat to będzie się bał stabilizacji,taki typ bawidamek tu p****** tam p*****a

Gość gość
Jak myślałaś z nim że to do dmuchania jest to i wam pękła :D

Gość gość
żonę pewnie ma

Gość gość
Nie ma żony bo mamy po 20 lat

Gość gość
Up

Gość gość
pewnie ma inną i boi się ze ta druga się dowie

Gość gość
Hm nie rozumiem czemu sobie nie zrobi wazektomii skoro się tak boi...

Gość gość
Seks ma być dopełnieniem miłości i uczuć do siebie nawzajem. A dziecko owocem miłości które wprowadza radość w naszą rodzinę. Tabletki to trucizna. Nam podczas jednego z badań ginekolog odpowiedział na męża pytanie jaka antykoncepcja jest nieszkodliwa. Tylko guma i kalendarzyk. Nam bo nie jestem zacofana i tępa by wstydzić się partnera już jako mój chłopak był przy każdym badaniu krocza mam do jego obecności prawo bo decyduje pacjent nie zboczony ginekolog bo tacy tylko wypraszają jak ten..."..Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Mąż również wspierał porody bo to jest również jego dziecko a CC jest dużym ryzykiem powikłań!