Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uderzyl mnie i odeszlam,wybaczyc?

Polecane posty

Gość gość

Witam bylam z wegrem...lacznie raz złapał mnie za szyje...potem przepraszam ze tego nie zrobi już nigdy...następnie po tygodniu ścisnął z rękę a potem popchnął...potem uderzył w nogę i powiedziałam dość!!!. On jest takim typem ze nawet nie pozwalam mi samej wyjść na dwór bo mowil ze cos moze mi sie stać!!! Jak w więzieniu sie czułam... Wiec odeszłam!!!!! A wręcz uciekłam! Teraz on pisze i placze mi do słuchawki ze byl idiotom...powiedzialam ze jak pójdzie do lekarza i zrobi badania i mi pokaze to wrócę...dobrze zrobilam?? Zalezy mi na nim...ale nie chce byc tak traktowana...powiedzial ze zrobi badania ze wszystko dla mnie zrobi

Gość gość
Miał ataki agresji nie kontrolowanej...to nie jest normalne...to są zaburzenia w głowie..to nie jego wina dlatego powiedziałam mu ze ma iść do lekarza jeśli chce byc ze mna

Gość gość
nie bądz głupia uciekaj od niego jak najdalej chyba że chcesz sobie zgotować piekło tacy nie zmieniają się nigdy oni to mają we krwi

Gość gość
Ale gdy zrobi badania?

Gość gość
raz uderzy to będzie dalej tłukł nie wybaczaj i nie wracaj bo cię za katuje

Gość gość
Jako facet radzę: uciekaj jak najszybciej. Jeśli wybaczysz, kiedyś Cię zatłucze, ale wtedy będzie za późno. Raz uderzył, będzie to robił dalej.

Gość gość
uciekaj od niego!

Gość gość
Co Ty chcesz siedzieć z czubem, dopiero byś sobie narobiła, pogoń bo leczenie nic nie da, to tak jak z alkoholikiem, p********e.