Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makalena86

dekoracja scian

Polecane posty

hej wszystkim. Zastanawiam sie nad fototapeta do salonu. Czy Wy macie może w swoich domach fototapety? polecacie? Znalazlam taki sklep: coolsciana.pl. Maja tam dosc szeroki wybor, seny tez chyba ok. Podobaja mi sie te z widokami Londynu. Co myslicie? doradzcie cos :)

Gość gość
Co myslę? Firma niegodna zaufania. Na ceneo od tygodnia. W zakładce "o nas" pustka i"O nas Przykładowa podstrona. Treści możesz dodawać i zmieniać w Kreatorze Sklepu w edycji CMS."No ssuuuper. A chciałam NIP np. zobaczyć. Nie kupiłabym tam.

Gość Makalena86
A to dziwne, bo przed chwila sprawdziłam i w regulaminie sklepu są wszystkie dane łącznie z NIP, adres, tel itp

Gość Aniela982

W sypialni oraz w salonie mam na ścianach płytki ręcznie formowane Vandersanden. Bardzo ładnie wyglądają, mają fajne lica, kolorystykę itd. Mąż bez problemu je położył samemu

Gość Motylko

może klinkier? ;) wiem, to materiał budowlany, ale umiejętnie dobrany materiał może być też ozdobą – warto pobawić się strukturami na ścianach. zainteresowanym polecam firmę King Klinker 

Mój mąż dekorował Glinką Wenecką Magnat. Bardzo fajna dekoracja imitująca bardzo surowy beton. Naturalny kolor, fajne wżery, efekt deskowania. Do tego moim zdaniem największy plus że taki beton można bez żadnego problemu położyć samemu