Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cczy kobiety sie cieszą że faceci się na nie gapią?

Polecane posty

Gość gość

Cczy kobiety sie cieszą że faceci się na nie gapią?

Gość gość
Tak i na tym się konczy relacja z facetem . Później kobieta czochra sobie bobra wyobraźając sobie scenki których nigdy by nie odegrały .

Gość gość
12.36 ha ha często tak jest. Facet na ulicy pogapi się, czasem się uśmiech nie i zwykle nie zagada a jeśli tej kobiecie się spodobał to endzie ona sobie różne rzeczy wyobrazala ;). Ja tak milaam parę razy i zalowalam ze on nic nie zrobił w moim kierunku... Panowie, odwagi! Jeżeli długo patrzycie na kobietę i ona często tez na was zerka, powinniacie się uśmiechać, gdy ona odwzajemnia uśmiech to już możecie być pewni ze jest zainteresowana chociaż trochę więc potem powinno być z Gorki i powinniscie jakoś zagadac ta kobietę :). Raczej nie dostaniecie wtedy kosza :). Przeciagle spojrzenia i uśmiechy znacza ze się jej podobacie. Taka moja rada :)

Gość gość
Nie lubię, czuję wtedy skrepowanie i jestem zawstydzona. Unikam tego bo myślę że źle wyglądam.

Gość gość
Mnie to wkurza

Gość gość
Bedę szczera - zalezy od dnia, mojego humoru i tego czy ktoś tylko zerka czy natarczywie się gapi

Gość gość
Facet nie ma nic bardziej lechatajacego ego kobiety niż zainteresowanie faceta jej osobą. Jeśli facet do tego jest przystojnym sk****ysynem to już w ogóle kisiel w majtkach mają xDD Moje i mojego brata ulubione zajęcie to patrzenie kobiecie w oczy i mierzenie po figurze po czym uśmiech i spojrzenie w oczy :D Niektóre reakcje bezcenne xDD Zwłaszcza czerwona cegła :P

Gość gość
Nie przeczeniaj swoich możliwości, mylisz podniecenie z zwykłym zadowoleniem. Zerkanie facetów to poniekąd dowód na atrakcyjność, ale nie oznacza zainteresowania samym facetem. Jestem obiektem, nie osobą w tym przypadku.

Gość gość
Bardzo miłe uczucie, chociaż trudno czasem odwzajemnic, by nie wyjść na łatwą. Po to mamy oczy żeby patrzeć a tym bardziej kiedy nam się coś podoba. I nie róbmy dziewczyny z tego problemu :)

Gość gość
Ciekawa historia :)

Gość gość
Gorzej jak się uśmiecha bo podoba jej się sama uwaga, a nie facet, więc i tak da kosza :P

Gość gość
To już nawet nie można sobie popatrzeć? :) co za czasy...;)

Gość gość
Mężczyzna powinien sprawdzić dlaczego się uśmiecha:)

Gość gość
Jeszcze jak zreknie, to pół biedy. Ale jeśli jest to gapienie się z "podtekstem", to jest to irytujące, krepujace i niefajne. Tak jak ktoś wyżej określił, jest się wtedy obiektem a nie osobą. x "Jeśli facet do tego jest przystojnym sk****ysynem to już w ogóle kisiel w majtkach mają xDD " Tja, faceci to nawet i w stresie potrafią dopatrzyć się podniecenia :D

Gość gość
Ale że jak się gapią faceci? Z otwartą japą czy spode łba? :O

Gość gość
Nie zawsze powinien. Ja zawsze się uśmiecham jak złapię kogoś spojrzenie, nawet ze zwykłej uprzejmości

Gość gość1123
kobiety bardziej ciesza sie, gdy inne kobiety na nia sie zazdrosnie gapia - wtedy ego rosnie w kosmos to ze faceci sie zerkaja jest mniej istotne