Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce wiosny bo jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

I źle się czuje wiosna jak muszę zdjac kurtke :( ma ktos podobnie? Dla mnie zima moglaby trwac caly rok

Gość gość
Nic nie musisz, laz w kurtce caly rok

Gość gość
też tak teraz mam, ale w poniedziałek przy dobrych wiatrach już będę znowu laska i tak do końca lata:) hahahah

Gość gość
ej no coś Ty, ale głupoty opowiadasz! Kurtka sprawia że jesteś jeszcze większa, obszerniejsza.. zrzucenie ciuchów to dla nas grubasków sama przyjemność :) Ja tam wolę zwiewną bluzkę i spodnie nich tonę ciuchów, grube swetry, bo zaraz dostaję uczulenia, albo podrażnienia skóry.. Nie mogę się doczekać wiosny, lata i URLOPU przede wszystkim :) Teraz niestety jest tak, że będę musiała się wziąć za siebie, bo przez zimę nabrałam tłuszczyku i się już nie mieszczę w większość letnich ciuchów, mam rozmiar 44 tzn miałam w lato :D teraz 46 jest lekko przy duże ale to milimetry, więc jest z czego zrzucać ;) Slimunox i power, podobno działa. Czekaj na lato kochana, czekaj na słońce!

Gość gość
W moim przypadku Slimunox okazał się idelanym rozwiązaniem problemu związanego z moją nadwagą. Po 3 miesiacach stosowania tych tabletek waga spadła o 13 kilo.

Gość gość
Jak dla mnie jedyną rewelacją jeżeli chodzi o tabletki na odchudzanie to Slimunox dzięki nim w końcu poczułam się szczupła. W 3 miesiące schudłam 12 kilogramów, teraz już jestem dłuższy czas po zakończeniu i nie mam żadnego efektu jajo, tak często występującego podczas korzystania z innych tego rodzaju produktów.

Gość gość
17:22: to dobrze, że nie masz efektu jajo.

Gość gość
ok wolę być gruba niż szczupła z celullitem..... więc?

Gość gość
Tak, Slimunox jest rewelacyjny. Przytylam już 15 kg. Wyglądam jak pączek. Jestem przekonana, ze to najlepszy sposób na poprawę sylwetki. Wśród tylu innych - sięgnij po Slimunox, a już zawsze będziesz z siebie zadowolona.

Gość gość
A gruba z cellulitem?

Gość gość
no to się ruszcie a nie tylko kafeteria i żale jakieś....