Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ae13rw11

Wybór telefonu: Samsung Galaxy S9 Plus vs. iPhone X

Polecane posty

Gość ae13rw11

Mam malutki dylemat, przymierzam się do kupna telefonu lecz jestem bardzo ciemny w tej kwestii, obecnie korzystam z Galaxy Note 5 i zamierzam zakupić Galaxy S9+ bądź iPhone X, jest tu wśród was ktoś kto mógłby doradzić który telefon bardziej warto kupić i dlaczego? Czy przesiadka z androida na ios'a jest na początku dużym szokiem? Z góry zaznaczam że inne telefony niż wymienione wyżej mnie nie interesują. Pozdrawiam

Gość gość
Po co ci takie telefony skoro pewnie nawet nie umiesz ich obsługiwać, bo jak mniemam skoro jesteś ciemny w tej kwestii to telefon służy Ci tylko do dzwonienia

Gość gość
Po pierwsze ciężko tu będzie Ci otrzymać taka informacje, bo większość nawet nie wie o czym Ty mówisz, a resztę na to nie znac. Ja akurat mam iPhone 7+, a chłopak Galaxy S 8+, wiec jednak te starsze modele. Ja nie żałuje wyboru iPhone, moim zdaniem jak myślisz on telefonie na lata to jednak jest lepszy. Ale ogólnie funkcjonalnie dużo się nie różnią.

Gość opiniowicz
Zdecydowanie Galaxy S9! Nie bierz ajfonów nie dość że są cholernie drogie nie dając nic w zamian, to jeszcze baterie w nich mogą mieć problemy i kiepsko działają na mrozie. Możesz przeczytać sobie również tutaj artykuł na temat dlaczego nie kupujemy iphone'ów. https://opiniertvagd.pl/dlaczego-kupujemy-iphonow/

Gość adamdobrzewkładam
Co Ty gadasz, iphone są może i drogie ale zawsze możesz kupić refabrykowane, widziałem na jednym z portali branżowych i całkiem nieźle to wygląda. Gwarancja 24 miesiące jak na każdy inny telefon. A Androida trzeba po 12 miesiącach wymieniać!

Gość gość
ja polecam iphone'a x, tez przeskoczyłam z androida, początek był całkiem przyjemny, ios jest bardzo intuicyjny i mają mega aplikacje zeby przeniesc twoje wszystkie rzeczy z androida, czyli zdjecia, kontakty itp. dodatkowo nie polecam Ci brac tego telefonu w abonamencie, ja zrezygnowałam z abonamentu bo chcieli mi ten telefon dac w play przy racie za 160 zł miesiecznie i 4k na start. masakra, przeniosłam się do mobile vikings i płacę teraz 30 zł i mam wszystko nilimitowane, a telefon wziełam na raty przez allegro

Gość gość
Samsung i iPhone jest łatwy w obsłudze, ale mnie się nie podoba X! Bo nie ma tego okrągłego przycisku z przodu pod ekranem, jak wszystkie modele do tej pory :-(