Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie potwornie, juz dluzej nie moge z tym zyc musze to wyrzucic z siebie

Polecane posty

Gość gość

Otoz, od 1,5 roku mam dziewczyne, po miesiacu znajomosci zaczelismy zycie intymne. Wczesniej przed nia mialem kilka kobiet, kilka przygod, jakis sponsoring. Problem jest to ze po pol roku, seks z nia znudzil mi sie, przestala mnie podniecac, zeby sie kochac z nia musialem sie zmuszac, nakrecac p****lami, nigdy nie bylem w tak dlugim zwiazku z jedna kobieta, nie wiedzialem ze seks z jedna osoba moze przestac byc pociagajacy tak szybko, wiec... zaczalem ja zdradzac, Pierwszy raz -chwilka zapomnienia. Do tej pory zdradzilem ja z 12 roznymi kobietami. Wiem.. sam nie moge w to uwierzyc. Problem jest ze mnie to gryzie, czasem jak do niej wracam po seksie z inna i caluje ja czuje sie jak smiec, wiem ze ja oklamuje, wiem ze ona na to nie zasluguje. Wiem.. ale nie umie inaczej. Sytuacja mnie przerasta, zastanawiam sie co zrobic, moze z nia zerwac bez wytlumaczenia, podac falszywy powod, powiedziec prawde? Ale prawda zlamie jej serce, ona zyla w nieswiadomosci tego kim bylem, co mam teraz zrobic? Nie chce aby tak bylo dalej, chce odejsc, nie potrafie na nia patrzec, nie potrafie spojrzec jej w oczy. Co dalej?

Gość gość
i tak zle i tak niedobrze .. ja bylam w podobnej sytuacji. bylam strasznie zakochana w tym chlopaku, on mi podal falszywy powod ..ja go idealizowalam i wciaz kochalam..jak dowiedzialam sie o zdradach,przekretach wobec innych to zrobilo mi sie tak slabo...przestalam wierzyc ludziom i do dzis nie umiem zaufac i zakochac sie chocbym chciala, straszny cios, na poczatku obwinialam siebie,potem juz nie choc do dzis pojawiaja sie dziwne mysli

Gość gość
15.31 znam faceta, który kocha i nienawidzi kobietę, dostaje białej gorączki na samą myśl, że mogłaby być z innym, ma silne objawy psychosomatyczne, sam.z nią nie jest, ma narzecxoną seksmaszynę. Dziwne, seksoholik powinien ją pokochać za wyuzdanie a on ciągle marzy o o kłodzie i nie pozwala nikomu się do niej zbliżyć, zboczeniec sam jest nieszczęśliwy i jej nie pozwala być szczęśliwa z innym.

Gość gość
idź na terpie, jesteś seksoholikiem

Gość gość
Idź na terapię a dziewczynie powiedz jaki masz problem , że jest to choroba i że podjąłeś leczenie . Myślę że sama po takiej informacji zerwie z Tobą , bo wątpię by w przyszłości chciała zakładać rodzinę z facetem któremu nie mozna zaufać .

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
żal :O i ona jeszce nic nie wie?

Gość gość
powiedz jej prawde, moze wybaczy

Gość gość
Nawet, jak pójdzie na terapię to nie zmieni faktu ze nie podnieca go partnerka i zmusza się do sexu z nią, myślę ze powinienes jej powiedzieć prawdę i rozstać się z nią