Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marikaśkaa

Czy partner został z moimi dziećmi z miłości do mnie czy z obowiązku ?

Polecane posty

Gość marikaśkaa

Z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam wyjechać z domu,miało mnie nie być kilka miesięcy. Z trójką moich dzieci ( 14l,10l i 7l) został partner,który nie jest ich biologicznym ojcem. Jesteśmy razem niecałe dwa lata i w tym czasie moje dzieci bardzo go pokochały. On też je pokochał i starał się wychowywać je jak najlepiej. Niespodziewanie okazało się że mnie zabraknie,jednak partner uspokoił mnie, że zajmie się dziećmi i poczeka na mnie. Nie było mnie w domu 2miesiące,podczas których kontaktowałam się z moją rodzinką telefonicznie. Gdy wróciłam zauważyłam,że zachowanie mojego partnera bardzo się zmieniło. Stał się jakby obcy,nie czułam się przy nim tak pewnie jak dawniej. Podejrzewałam go o romans i nawet go o to zapytałam. Odpowiedział że nie zrobiłby mi tego bo sam też nie chciałby być zdradzonym. Przyjęłam to do wiadomości , ale to nie zmieniło jego zachowania. Wciąż się na mnie o coś gniewał,irytowałam go prawie na każdym kroku,był zły na mnie za byle głupstwo,na które kiedyś nie zwróciłby uwagi. Na domiar złego wszystko co robił dla nas (dla mnie i dzieci) podkreślał w ten sposób : "zobacz, chyba udowodniłem, że cię kocham" lub "dlaczego nie potrafisz mi się odwdzięczyć?za to że zostałem z dziećmi?" "myślisz, że który facet zdobyłby się na takie poświęcenie? A ty zarzucasz mi zdradę? " Jestem mu głęboko wdzięczna,ale ja zostałabym z jego dziećmi bo kocham go nad życie i takie zachowanie byłoby dla mnie naturalne. Nie żądałabym wdzięczności za to. A wy co o tym sądzicie?? Twierdzi ,że mnie kocha,kocha dzieci,chce być z nami na zawsze , więc dlaczego snuje się po domu bez zwykłego jak na niego entuzjazmu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować