Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób mężatka może poznać innego mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość

Zanim ocenicie, posluchajcie. Maz przestal o siebie dbac, przytyl, nie dba w ogole o siebie. Jestesmy 10 lat po slubie. Prosilam go tyle razy chodz zemną na silownie, chodz razem zadbamy o siebie. Mowilam mu idz do stomatologa, bo masz braki w uzebieniu i ogolnie rozmawiałam z nim wiele razy o rym, ze mnie nie pociaga i nie chce sie z nim kochac ze względu na ww. i wicie co on na to? No trudno.. No i co tu zrobic, zaczynaja mi sie podobac inni faceci, zavzynam o nich fantaziować. Mam ochote ogromna na seks, ale nie z moim mezem. Wsparciem jest zadnym, bo to kierowca zawodowy dzieckiem tez sie specjalnie nie zajmuje.Jest bo jest, chcialabym poznac kogos innego no ale kazdy mnie skresla, bo jestem mezatką. Nie chce sie rozwodzić ze wzgledu na dziecko no ale meczy mnie to, ze jestem z kims kto mnie nie podnieca, wrecz obrzydza.

Gość gość
zeby kiedys nie było odwrotnie

Gość gość
Wejdz na czaterię, tam łatwo kogoś poznać

Gość gość
Wchodzilem na czaterie, jedna wielka umawialnia na co domyslcie sie

Gość gość
No przecież ty nie szukasz męża.

Gość gość
No i chyba o to chodzi autorce Wchodz i się umawiaj

Gość gość
Poznałam faceta w sklepie, oboje byliśmy klientami, za jakiś czas wpadliśmy ma siebie znowu. Dodam, ze nie szukałam takiej znajomości, nie planowałam. Mam męża on jest wolny. Samo wyszło więc wyluzuj i chyba po prostu nie zachowuj się jak desperatka.

Gość gość
Jak Ty nie wiesz jak poderwać faceta to nie dziwota że mąż woli jeść:):):).

Gość gość
Wiem jak poderwac, no ale jestem mezatką, nosze obraczke co skutecznie odstrasza no i ludzie nie znaja calej historii i odbieraja mezatke ktora podrywa wiadomo jako kogo.

Nie chcesz się rozwodzić ze względu na dziecko? I myślisz, że dziecko będzie szczęśliwe widząc swoich nieszczęśliwych rodziców? Myślisz, że będzie szczęśliwe jak się dowie, że rodzice się zdradzają? Nie chcesz tkwić w tym związku to go skończ i szukaj szczęścia póki jeszcze jesteś młoda. Potem będzie trudniej niestety, bo żyjemy w świecie w którym tylko wygląd się liczy. Sama byłam dzieckiem z nieszczęśliwego małżeństwa i pamiętam, że przez większość dzieciństwa marzyłam, żeby rodzice wzięli rozwód zamiast się non stop kłócić.

Gość gość
Skoro ja dbam o siebie, to dlaczego moj mąż nie moze. Gdy sie poznalismy oboje bylismy zadbani, atrakcyjni itp.

Gość gość
14:23 "noszę obrączkę, to odstrasza" :D :D :D nie mogę z tego, a co za problem tuż po wyjściu z domu zdjąć obrączkę i założyć tuż przed wejściem do domu z powrotem? Zgadza się że obrączka odstrasza, sam często mam ochotę zagadać jakąś kobietę a jak zobaczę obrączkę to z reguły rezygnuję. Dlatego uważam że obrączka to powinien być jasny sygnał - nie tylko jestem mężatką, ale do tego szczęśliwą mężatką

Gość gość
A skąd tam się wzięła ta obraczka autorko? Co ona oznacza? Ze nie wolno ci dawać d**y na prawo i lewo.

Gość gość
Desperackie zachowanie godne pożałowania , może mąż ma jakiś problem może wstydzi sie o czymś Tobie powiedziec , czemu ty go odrzucasz? Bo przytyl? Kobieto...

Gość gość
Autorko skąd jesteś? Marzy mi się romans przez duże R. :)

Gość gość
"Wiadomo jako kogo " no sama wiesz kim jest taki ktoś.