Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olana przez męża

Polecane posty

Gość gość
Głupoty piszesz nic więcej :/

Gość gość
Dlaczego głupoty. Zauważyłaś że naprawdę ładne laski nie pracują.

Gość gość
"Pracującej żonie jak zaczniesz nadskakiwac to co najwyżej wieczorem się wtulii w ramiona i szczęśliwa usnie żeby jutro znowu być zadbana do pracy." X Widocznie jej nie kręcisz.

Gość gość
12:21 Nie zauważyłam. Sa kobiety które chcą pracować zawodowo, są kobiety które uwielbiają dbać o dom i tym się głównie zajmują. Jeśli kobieta jest atrakcyjna to będzie taka pracując zawodowo lub będąc Panią domu. To faceci są wygodnie ze chcą mieć w domu kobietę która wszystko ogarnie a jej się to niespecjalnie podoba. Jeśli dwie osoby się umówimy na taki układ to ok. Druga kwestia finanse. Nie każdy facet zarabia tyle zeb y utrzymać ridzunem ale to inna kwestia do syskusji bi zaraz będzie ze niech zarobi więcej.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co się dzieje z mężem, jak możesz poprawic relacje, czy będziecie razem czy lepiej pomyślec o rozstaniu, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja tez po powrocie z pracy z miejsca przebieram się w domowe ciuszki - króciutkie, obcisłe spodenki ledwo zasłaniające posladki i obcisła koszulka na ramiączkach albo krótka bluzka odsłaniająca brzuch. I w takim "sportowym" wydaniu mąż lubi mnie najbardziej, nie potrafi przejsc obok mnie trzymając ręce przy sobie:) A obiektywnie rzec ujmując mam co pokazywać bo od 3 lat regularnie trenuję na siłowni i pomimo 28 lat mam ciało lepsze niż gdy byłam 18 latką, poziom tkanki tłuszczowej poniżej 17% i zarys mięśni na brzuchu. Szpilki, ponczochy itp mojego męża nigdy nie kręciły, za to szaleje gdy jestem obcisłym stroju na siłownie:)

Gość gość
"Dlaczego głupoty. Zauważyłaś że naprawdę ładne laski nie pracują." X Nie - ale sporo jest kobiet typu "dmuchane lale" i część facetów takie lubi i im się podoba.

Gość gość
12:11 To jak miałaś na myśli sytuację, gdy kobieta pracuje na etacie, to kto ją ma zdobywać przez cały dzień jak piszesz? Kolega z pracy czy może szef? Tylko nie wyjezdzaj tu zaraz z seksownymi SMS-y ani. W pracy myśli się o tym co się robi, a nie o tym co będzie w nocy. Za to bierze się pieniądze.

Gość gość
13:01 Takie kobiety są w najwyższej cenie. Tylko nie każdego stać.

Gość gość
"Takie kobiety są w najwyższej cenie. Tylko nie każdego stać. X Fakt- cały czas trzeba coś wypełniać i remontować (wydatki większe, niż remont domu).

Gość gość
"Pracującej żonie jak zaczniesz nadskakiwac to co najwyżej wieczorem się wtulii w ramiona i szczęśliwa usnie żeby jutro znowu być zadbana do pracy." X Nie - dlaczego?. Przecież mezczyzna też pracuje i jeżeli tzw prace domowe są rozłożone na 2 osoby to żona wieczorem nie jest taka padnięta. My z mężem nie mamy problemu żeby 2x w tygodniu w dni powszednie do ok godziny 24 pobaraszkować (mimo że wstaje o 6), za to w weekend można rano i wieczorem. No ale jeżeli żona i mąż wracają z pracy i mąż już nic nie robi a żona oporządza dom to nie ma co się dziwić że nie ma sily.

Gość gość
"Caly dzien to facet musi pracowac na utrzymanie rodziny , a nie nadskakiwac babie, ktorej przewraca sie we lbie. A ona ma czekac na niego w seksownym ubraniu i z gotowym obiadem, a wieczorem w lozku chetna do igraszek." X Ty tak o swojej kobiecie?

Gość gość
ISTNIEJĄ FACECI atrakcyjni dla 99 procent kobiet. Których prawie żadna kobieta by nie olała. Ty poznałeś taką ale sam nie jesteś TYM typem faceta. Twierdzisz że poznałeś taką co to 99 proc powie ze jest atrakcyjna,a le sam nie należysz do tych facetów co to 99 proc kobiet powie że jest ekstra. Dlatego tak sie zachwycasz kochanką bo sam nie jesteś na "jej poziomie". Naprawdę istnieją faceci których każda kobieta chce kokietować. Gdybyś BYŁ TAKIM FACETEM to żona by się zmieniła. Chciałoby jej się więcej. Ludzie sie zmieniają, nie zawsze ale jednak.

Gość gość
PYTANIE CZY TY JESTEŚ MĘSKĄ WERSJĄ tej kochanki czyli tak samo atrakcyjny ..... dla płci przeciwnej....czy jednak nie.

Gość gość
Udało się z mężem?