Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiotyczne zachowania szwagierki i szwagra.

Polecane posty

Gość gość
Pogadajmy jak za dawnych lat, i nie o tym co masz, nie o tym kogo znasz........nie o tym kim sie jest, z kim co mozna i gdzie i co z tego mozna miec. Chcialabym miec takich ludzi wokół siebie. Tobie autorko wspolczuje, jestes bardzo nieszczesliwa.

Gość gość
Współczuje twojemu mezowi autorko.

Gość gość
Fsjnie byloby miec takich znajomych .

Gość gość
A ja myślę że ten szwagier i szwagierka i autorka to jakieś skrajności. Najfajniejsi ludzie to tacy pośrodku.

Gość gość
Drogie samotne Panie i samotni Panowie.....Pora wziąć sprawy w swoje ręce, zrobić w końcu coś dla siebie i znaleźć drugą połówkę! Pomoże Wam eDarling. JEST DROGO!!, bo 237 zł za 3 miesiące, ale akurat w tym wypadku jest to zaleta, bo nie będzie tu kłamu jak na innych portalach randkowych, tylko poważni ludzie i poważne zamiary. Sprawdźcie sami: https://link.do/XR31w

Gość gość
gość dziś Ja jestem taka szwagierką jak ta opisana przez autorkę. Ostatnio pojechalismy do brata i bratowej. Przez bitą godzinę pieprzyla o tym, że bedą remontować lazienkę. Myślalam, ze zasne. Tez bym zasnela

Gość gość
gość dziś A ja myślę że ten szwagier i szwagierka i autorka to jakieś skrajności. Najfajniejsi ludzie to tacy pośrodku. x Nie wiadomo. Zresztą najważniejsze, że są ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Zresztą najważniejsze, że są ze sobą szczęśliwi. x zgadza się. Kochają się, dogadują ze sobą, trudno żeby przejmowali się zdaniem innych na ich temat Zreszta mysle, ze wszelkie krytyczne komentarze sa wynikiem zazdrosci.

Gość gość
Takie małżeństwa przetrwają gdy dzieci już dorosną i sie usamodzielnią bo takie pary lubią ze sobą przebywać, nie nudzą sie w swoim towarzystwie i łączy ich o wiele wiecej niz dzieci i kredyt. Takie malzenstwa lubią razem wyjezdzać gdzies tylko we dwoje, lubią razem ucinac sobie niedzielne poobiednie drzemki leżąc wtuleni, lubią kochać sie w samochodzie, na łonie przyrody, lubią rozmawiać, dzielic się spostrzeżeniam, smiać się z tych samych rzeczy. Są dla siebie stworzeni i sa idealnymi połówkami jednego jabłka.

Gość gość
Przyznaj ze po prostu im zazdroscisz i cie dupa boli ze im sie dobrze uklada.

Gość Teppic    No1
To potworne, kiedy związki trzyma w kupie głównie wspólny kredyt, dzieci i historia remontów. Trochę pusto pod koniec dnia... autorko, swoją "dumę" wsadź sobie w kieszeń, inaczej nie ruszysz z miejsca z rozwojem. Tak naprawdę twoja reakcja jest całkowicie zrozumiała, po prostu... bardzo, bardzo prymitywna - reagujesz agresją wobec kogoś, kto wywołuje u ciebie dysonans poznawczy. Szwagierka sprawia, że twoje przeświadczenie "jestem dobrą żoną" napotyka kontrę pt "on jest z nią o wiele szczęśliwszy niż mój ze mną". W takim momencie, żeby tylko uniknąć konieczności zmodyfikowania swojego zdania na swój temat, wmówisz sobie, że czarne jest beżowe w paski, jeśli zajdzie potrzeba. Daj sobie spokój. Jak nie dasz rady inaczej, to się do niej nie porównuj w ogóle. Bo przegrasz.

Gość gość
up

Gość gość
dziwaki :O

Gość gość
ale zakochane :)

Gość gość
:D

Gość gość
Autorka to podręcznikowy przykład zawistnej zazdrośnicy, która kole w oczy cudze szczęście? Zachowują się jak zakochani szczyle? No i co cie to boli? To ich życie i ich miłość . Zajmij sie sobą i ratowaniem wlasnego malzenstwa.

Gość gość
oj ale ci zal d**e sciska

Gość gość
up

Gość gość
zenua

Gość gość
Również nie przepadam za takimi ludźmi. Tacy prymitywni idioci. Mam poczucie humoru ale bez przesady. A co do pogrzebu to dziwię się osobom które popierają takie zachowania. Zobaczymy jak wam umrze matka, ojciec, brat albo dziecko i ktoś na pogrzebie będzie z tego lał. Bo w sumie na pogrzebie też trzeba się pośmiać. Masakra.

Gość gość
gość dziś Również nie przepadam za takimi ludźmi. Tacy prymitywni idioci. Mam poczucie humoru ale bez przesady. A co do pogrzebu to dziwię się osobom które popierają takie zachowania. Zobaczymy jak wam umrze matka, ojciec, brat albo dziecko i ktoś na pogrzebie będzie z tego lał. Bo w sumie na pogrzebie też trzeba się pośmiać. Masakra. x wyjmij kij z d**y

Gość gość
Żebyś wiedziała, że żartowałam na pogrzebie, na zmiane z płaczem.

Gość gość
Gość 22:38. Masz wykształcenie zawodowe czy podstawowe?

Gość gość
Każdy inaczej przeżywa żałobę i Tobie nic do tego, wykształciuchu z Bożej łaski.

Gość gość
Mam tytuł magistra, kazdy inaczej reaguje na silne emocje, moją reakcją zawsze są żarty

Gość gość
Życzę Ci żeby na pogrzebie twojej matki lub dziecka, kiedy będziesz pogrążona w rozpaczy, inni uczestnicy pogrzebu się śmiali i zartowali. Zresztą co ja pisze, przecież ty też będziesz z tego żartować :D

Gość gość
22:54 - na pogrzebach moich bliskich goowno mnie obchodzą inni. Ale widzę, że dla Ciebie są najistotniejsi.

Gość gość
Przecież nie żartowałam do mikrofonu, a to akurat był pogrzeb bardzo bliskiej osoby i nawet teraz jak o tym myślę to mam łzy w oczach. Taka nerwowa reakcja i nawet jak ktoś słyszał co mówiłam czy widział jak się uśmiecham i poczuł się zgorszony to trudno. Najważniejsze, że nawet moja mama się uśmiechnęła (to był pogrzeb dziadka). Wiem, że dziadek sam śmiałby się z tego beznadziejnego kazania jakie ksiądz zaserwował

Gość gość
23:01 - każdy, kto choć raz był na pogrzebie wie, że reakcje są różne. I tylko idiota może je oceniać.

Gość gość
Wiem, dlatego nie przejmuję się krytyką tamtego gościa, próbuję jej tylko wytłumaczyć jak to działa.