Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres po odstawieniu tabletek kiedy dostałyście

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie okresu po odstawieniu tabletek. Ja odstawiłam miesiąc temu, krwawienie z odstawienia oczywiście było. Teraz mija kilka dni od daty w której powinnam dostać @. Już bym się nakręcała że to dzidzia ale oprócz braku @ nie mam żadnych objawów. W poprzednich dwóch ciążach od razu bardzo bolały mnie piersi (teraz nic a nic) i od razu miałam dużo białego śluzu czego też nie obserwuje u siebie. Gin powiedział że okresu mogę nie mieć do dwóch miesiecy. A jak było u was? Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Każda miesiączka się spóźniała. W zasadzie nawet nie wiedziałam po ilu dniach mam się jej spodziewać. Wydaje mi się, że to normalne po odstawieniu tabletek.

Gość gość
Dodam jeszcze że pobolewaja mnie jajniki, czuje tam i w pochwie kłócie.

Gość gość
Napisze ktoś jeszcze?

Gość gość
W swoim zyciu trzykrotnie odstawialam tabletki. Zawsze dostalawalam krwawienie z odstawienia zaraz po odstawieniu, a nastepne juz miesiaczki, 28-30 dni po krwawieniu z odstawienia (tak jak normalnie mam cykle).

Ja 3 miesiaczki po odstawieniu mialam bardzo niregularne. 1 = 28 dni, 2= 43 dni, 3 = 17 dni. A pozniej okazalo sie, ze jestem w ciazy.

Gość gość
Ok dziękuje za odpowiedzi. Ale i tak zrobię test dla pewności